Banci de dezvoltare multilaterala

Definitie banci de dezvoltare multilaterala

banci regionale si internationale care au stabilite obiective speciale in domeniul finantarii si dezvoltarii. In cadrul acestor organisme amintim: BERD, BIRD, Corporatia Financiara Internationala, Banca Interamericana pentru Dezvoltare, Banca Asiatica pentru Dezvoltare, Banca Africana pentru Dezvoltare, Banca Nordica pentru Investitii, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banci de dezvoltare multilaterala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul banci de dezvoltare multilaterala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la banci de dezvoltare multilaterala. Definitiile termenilor despre banci de dezvoltare multilaterala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la banci de dezvoltare multilaterala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la banci de dezvoltare multilaterala.