Bancile rezervelor federale

Definitie bancile rezervelor federale

desemneaza cele 12 banci care formeaza Sistemul Rezervelor Federale - Banca Centrala a Statelor Unite ale Americii. Fiecare banca a rezervelor federale este condusa de un consiliu format din 9 directori care isi aleg un presedinte cu aprobarea Consiliului Guvernatorilor al Federatiei. Bancile Rezervelor Federale au ca scop: aducerea la indeplinire a politicii monetare stabilita de Federatie examineaza bancile membre, achita cecuri retrag valuta din circulatie si emit valuta noua asigura contractele locale ale Federatiei, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bancile rezervelor federale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bancile rezervelor federale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bancile rezervelor federale. Definitiile termenilor despre bancile rezervelor federale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bancile rezervelor federale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bancile rezervelor federale.