Bancruta frauduloasa

Definitie Bancruta frauduloasa

Infractiune economica complexa, constand din acte si fapte voite, savarsite cu rea-creinta pentru a aduce prejudicii partenerului sau partenerilor de afaceri, creditorilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bancruta frauduloasa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bancruta frauduloasa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bancruta frauduloasa. Definitiile termenilor despre Bancruta frauduloasa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bancruta frauduloasa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bancruta frauduloasa.