Bancruta

Definitie Bancruta

Situatie a persoanelor fizice sau juridice carora li se constata nereguli financiare, acte de neglijenta sau de imprudenta, acte de frauda, facute in dauna creditorilor si declarate de catre instanta de judecata competenta ca fiind insolvabile, neputand sa-si onoreze platile la scadenta.Starea de faliment se declara la cererea creditorului sau chiar a debitorului. In aceasta situatie bunurile debitorului se sechestreaza, intreaga activitate a acestuia este supusa controlului si apoi bunurile debitorului sunt valorificate prin licitatie publica pentru stingerea obligatiilor fata de creditori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bancruta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bancruta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bancruta. Definitiile termenilor despre Bancruta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bancruta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bancruta.