Extravaganza Promotiilor de Paste

Locul desfasurarii: Baneasa Shopping City

Organizator: Baneasa Developments

Extravaganza Promotiilor de Paste

Vineri, 6 aprilie, Băneasa Shopping City vă invită să experimentaţi Extravaganţa Promoţiilor de Paşte,  seara  în care poţi face cumpărături până la miezul nopţii.

În intervalul 18:00-00:00, vă puteţi bucura de surprizele şi ofertele inedite, într-o atmosferă antrenantă. Promoţiile continuă şi în zilele de 7 şi 8 aprilie şi astfel, pasionaţii de shopping vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru a alege produsul preferat.  În plus centrul comercial a pregătit o mulţime de alte surprize. Atmosfera de petrecere, condimentată de cocktailurile savuroase oferite gratuit tuturor participanţilor, este ideală pentru a face cumpărături. Manechinele de la MRA Models vor prezenta, în cadrul unui show antrenant, colecţiile disponibile în magazine.

Despre BANEASA DEVELOPMENTS S.R.L.

Inaugurat in aprilie 2008, Baneasa Shopping City este fashion mall-ul Bucurestiului, iubitorii de moda gasind aici cele mai importante branduri. Centrul comercial ofera vizitatorilor sai aproximativ 300 de magazine, restaurante si servicii, toate la cele mai inalte standarde de calitate. Baneasa Shopping City este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa, un parc de retail de 450.000 m2, care cuprinde variate concepte de retail: IKEA, Carrefour, Feeria Shopping Gallery, Bricostore, Metro etc

Confirmare pana la data: 4 aprilie 2012

Participare: Intrare libera