Opera Don Carlo, va fi difuzată la Grand Cinema & More astazi, 24 aprilie, începând cu ora 20:00

Locul desfasurarii: Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City

Organizator: Baneasa Developments

Opera Don Carlo, va fi difuzată la Grand Cinema & More astazi, 24 aprilie, începând cu ora 20:00

Spectacolul face parte din stagiunea 2013 - 2014 a Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City. Sălile Grand Cinema & More găzduiesc transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume.

Mai multe detalii despre programul difuzărilor/preturi pot fi gasite pe http://www.grandentertainment.ro.

Don Carlo, una dintre cele mai complexe opere semnate de Giuseppe Verdi, este condusă de  dirijorul Antonio Pappano şi dispune de o distribuţie de excepţie. Jonas Kaufmann, un tenor extrem de apreciat pentru calitățile vocale, se alătură unora dintre cei mai buni interpreţi de partituri verdiniene din lume, precum Matti Salminen sau Anja Harteros.

La fel ca în aproape orice lucrare semnată de Verdi, povestea din Don Carlo are ca punct de pornire situaţia politică şi socială din Europa secolului al XVI-lea. Căsătoria tânărului Carlo, fiul regelui Filip al II-lea cu prinţesa Elisabeth de Valois, fiica regelui Henri al II-lea, are drept scop aducerea păcii între Franţa şi Spania, aflate în război. În ciuda aşteptărilor, cei doi se îndrăgostesc, însă regele Spaniei se împotriveşte dorinţei tinerilor, căsătorindu-se el însuşi cu frumoasa prinţesă. Opera Don Carlo a avut premiera în august 2013, în cadrul festivalului de la Salzburg.

 

Despre BANEASA DEVELOPMENTS S.R.L.

Inaugurat in aprilie 2008, Baneasa Shopping City este fashion mall-ul Bucurestiului, iubitorii de moda gasind aici cele mai importante branduri. Centrul comercial ofera vizitatorilor sai aproximativ 300 de magazine, restaurante si servicii, toate la cele mai inalte standarde de calitate. Baneasa Shopping City este parte integranta a Zonei Comerciale Baneasa, un parc de retail de 450.000 m2, care cuprinde variate concepte de retail: IKEA, Carrefour, Feeria Shopping Gallery, Bricostore, Metro etc

Confirmare pana la data: 24 aprilie 2014

Participare: Taxa de participare