Bani numerar

Definitie Bani numerar

Sinonim - bani pesin Semne ale valorii existente in mod efectiv sub forma de bani de hartie sau bancnote si bani metalici sau monede. Constituie o componenta fundamentala a masei monetare in orice tara si reprezinta cea mai inalta forma de lichiditate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bani numerar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bani numerar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bani numerar. Definitiile termenilor despre Bani numerar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bani numerar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bani numerar.