Bani scripturali

Definitie Bani scripturali

Sinonim - bani de cont Bani apartinand unitatilor economice, persoanelor fizice sau juridice, aflati in cont la diferite banci si institutii financiare sub forma depozitelor la vedere, soldurilor creditoare ale conturilor curente la banci, depunerilor la vedere si soldurilor creditoare de la banca de emisiune (mai putin activele altor banci depuse la banca de emisiune), depozitelor in conturi curente la casele de economii sau in conturi curente postale (in tarile in care exista).Nu au existenta fizica, materiala, dar se pot transforma in bani numerar, tot asa cum banii numerar se pot transforma in bani scripturali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bani scripturali? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bani scripturali.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bani scripturali. Definitiile termenilor despre Bani scripturali cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bani scripturali, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bani scripturali.