Bani

Definitie bani

denumire generica pentru toate felurile de monede si semne ale valorii. Au aparut din necesitatea de a facilita schimburile de marfuri. La inceput rolul de bani l-au indeplinit diverse obiecte, urmand ca ulterior aceasta functie de echivalent sa fie indeplinita de metalele pretioase, in special aurul. Ulterior, a fost necesara inlocuirea banilor din metale pretioase cu banii confectionati dintr-un material comun, respectiv banii de hartie si cei metalici. In sfera banilor intra si banii de cont sau moneda scripturala, care au un rol foarte important in derularea platilor intre partenerii de afaceri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bani? Propune definitie

Poze bani

 • www.Bani-online.ro

  Poza: 5 metode sigure si eficiente de a genera bani online

 • TRANSFER DE BANI

  Poza: TRANSFER DE BANI "MOLDOVA EXPRES "

 • Masinile de numarat bani- inventii moderne care au usurat munca

  Poza: Masinile de numarat bani- inventii moderne care au usurat munca

 • Sarbatorile de iarna – sezonul transferurilor de bani

  Poza: Sarbatorile de iarna – sezonul transferurilor de bani

 • Vezi toate pozele despre bani

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul bani.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la bani. Definitiile termenilor despre bani cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bani, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bani.