Achizitionarea unui imobil fara creditare de la institutiile bancare

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Agentul exclusiv al Saphire Residence - Axa Estate Studio - isi intampina clientii cu posibilitatea achizitionarii imobilului dorit prin credite direct de la dezvoltator. Cumparatorilor li se ofera si posibilitatea configurarii platilor pe o perioada agreata si mai ales in functie de disponibilitatile financiare pe termen lung, fara a fi constransi de conditiile de creditare impuse de institutiile bancare.

Achizitionarea unui imobil fara creditare de la institutiile bancare

Imobilele puse la dispozitie pentru aceasta modalitate de plata fac parte din viitorul ansamblu rezidential Saphire Residence din vecinatatea Parcului Herastrau din Bucuresti.

Cladirea se compune din 18 apartamente si doua spatii multifunctionale, garaj pentru 40 de autovehicule, circulatii si spatii tehnice. Regimul de inaltime este subsol dublu, demisol, parter si cinci nivele.

'Cumparatorii sau cei care doresc sa realizeze o investitie sigura si pe termen lung au acum posibilitatea configurarii propriului sistem de plati in functie de disponibilitatile financiare si in termenii si perioada agreate.' a declarat Anca Otobicu, Director Executiv al Axa Estate Studio.

Pentru a configura sistemul de plata agreat, intrati pe www.saphireresidence.ro la sectiunea apartamente, alegeti apartamentul dorit si configurati proprii termeni de achizitie pe perioada dorita.

Va puteti adresa de asemenea pentru orice informatie privind apartamentele si modalitatile de plata disponibile unuia dintre consultantii de vanzari al Axa Estate Studio la numarul de telefon 0727 789 430 sau la adresa estatestudio@axa.ro.

Despre Baritchi Holding

AXA Estate Studio raspunde necesitatii de promovare a proiectelor dezvoltate de grupul AXA, fondat in 1997 si care in prezent cuprinde 6 firme a caror activitate se desfasoara in domeniile: investitii si dezvoltari de proiecte imobiliare, proiectare si consultanta, constructii si project management, materiale pentru constructii si finisaje, consiliere imobiliara si consiliere financiara.

Grupul AXA reuseste astfel sa sprijine in intregime orice investitie imobiliara.

Axa Estate Studio
Anca Otobicu – Director Executiv
Jolie Ville Galeria
Sos. Iancu Nicolae 103 bis, Etaj 1
Telefon: +4 (021) 206 8025
www.axaestate.ro

estatestudio@axa.ro