Cautati spatii pentru birouri in centrul capitalei?

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Europa Group lanseaza o noua oferta de preturi pentru inchirierea spatiilor de birouri din complexul City Center Residence. Situate pe Str. Episcopul Chesarie nr. 15, la doar 5 minute de Piata Unirii si Parcul Carol, birourile pot fi date in folosinta imediat dupa achizitie sau inchiriere.

Cautati spatii pentru birouri in centrul capitalei?

Suprafata unui spatiu de birou incepe de la 90 mp, putand fi ocupat si prin inchiriere la un cost redus de 15-25 eur/mp. Alaturi de spatiu pentru birouri va putem pune la dispozitie si locuri pentru parcare situate in subsolul imobilului.
 
Complexul este alcatuit din 4 cladiri, dispuse intr-o curte interioara securizata, cu alei pietonale si spatii verzi. Complexul este nou-construit si dat in folosinta la inceputul acestui an. Birourile sunt situate la parterul fiecarei cladiri, monitorizate de catre paza 24 ore  si, la cerere, se poate realiza compartimentarea spatiilor in functie de necesitati.
 
Accesul in complex se poate realiza din Bdul Regina Maria, Bdul George Cosbuc sau Bdul Marasasti.
 
Pentru mai multe detalii va puteti adresa personalului de vanzari pe sales@egi.ro sau puteti vizita showroom-ul nostru din cadrul complexului.

Despre Baritchi Holding

Europa Group este o companie cu o ascensiune foarte rapida si prospera pe piata internationala, avand biroul central in Vilnius, Lituania. Fondata in anul 2000, Europa Group Investment activeaza in doua mari domenii: Franciza Hoteliera si Investitii si Dezvoltari Proiecte Imobiliare.

Europa Group:

Strada Episcopul Chesarie Nr. 15
Bloc B, Parter, Bucuresti 4
Telefon: +40 21 319 17 99
www.egi.ro
sales@egi.ro