Complexul Rezidential Brilliant Condominium se pregateste pentru inaugurare

BUCURESTI - 11 septembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Dezvoltatorii de la Europa Group Investment se pregatesc pentru inaugurarea complexului rezidential Brilliant Condominium din centrul capitalei. Format din 4 blocuri, complexul reuneste 51 de apartamente spatioase de care viitorii locatari se pot bucura inca de la sfarsitul acestui an.

Complexul Rezidential Brilliant Condominium  se pregateste pentru inaugurare

Complexul Rezidential Brilliant Condominium este situat in centrul Bucurestiului, pe strada Popa Tatu, la doar cateva minute de Calea Victoriei, Bd-ul Magheru si a Piata Romana. Proiectul se extinde pe o suprafata de 13,000 mp si cuprinde 51 apartamente de lux, 11 spatii pentru birouri si parcare subterana securizata.

Pentru sporirea intimitatii fiecarui camin, accesul in interiorul complexului format din 4 blocuri se realizeaza printr-un culoar pietonal din strada Popa Tatu, pe langa varianta accesului cu masina existand si varianta mijloacelor de transport in comun ce faciliteaza legatura cu principalele puncte de acces din Bucuresti.

Pozitia centrala ofera privilegiul vecinatatii complexului cu principalele centre comerciale, institutii de invatamant, bancare si administrative, centre medicale si de relaxare si locuri de petrecere a timpului liber, aducand un aport semnificativ in viata unei familii active.

Cele 51 de apartamente din cadrul complexului vor fi complet finalizate si date spre folosinta la sfarsitul acestui an, primii locatari anuntandu-si deja dorinta de a se muta cat mai curand. In prezent se executa ultimele lucrari privind finisajele pentru fiecare ampartament in parte.

Locuintele se disting printr-un design modern, spatii generoase, finisaje de cea mai buna calitate, totul intr-un cadru intim, relaxant si modern, cele 4 tronsoane din componenta complexului fiind legate arhitectural astfel incat sa-ti asigure maximum de confort.

Aveti ocazia in aceasta perioada sa vizitati unul dintre apartamentele centrale la showroom-ul din strada Popa Tatu, mai multe informatii si detalii legate de proiect putand avea si accesand www.egi.ro sau www.brilliantcondominium.ro.

Despre Baritchi Holding

Denumire proiect : Brilliant Condominium
Locatie : str. Popa Tatu nr. 62 A, sector 1, Bucuresti
Apartamente: 51