Meniul zilei la Dantes - in fiecare zi o noua invitatie

BUCURESTI - 24 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Asa cum v-am obisnuit resturantul Dantes, situat in zona Dorobanti a capitalei, vine si de aceasta data cu idei noi in intampinarea clentilor sai. Pentru ca traim timpuri in care metodele de comunicare au evoluat, in asa fel incat trebuie sa fim conectati in permanenta cu tot ce se afla in jurul nostru, Dantes vine in intampinarea clientilor si in mediul virtual. Astfel ne-am regasit si am dezvoltat o puternica comunitate de prieteni si in mediile de social network.

Meniul zilei la Dantes - in fiecare zi o noua invitatie

Pentru toti dintre dumneavoastra ce doresc sa savureze un meniu original si gustos, pregatit cu drag de o echipa de bucatari pasionati, intr-un cadru select si elegant, va asteptam la Dantes. Va oferim meniuri alese, gustoase ce va aduc un plus de arome si savoare in viata dumneavoastra. Daca v-am facut pofta va invitam sa parcurgeti meniul zilei la Dantes. Acesta este actulizat la inceputul zilei atat pe site-ul www.dantes.ro cat si pe conturile Facebook si Twitter.

Astfel in fiecare zi, Robert Tanase bucatarul sef va prezinta meniul zilei, mereu variat, proaspat si gustos. La Dantes gasiti adevarata calitate a bucatariei italiene.

Pentru rezervari puteti suna la numarul 0212310897 / 0728388888 sau accesand pagina de rezervari online www.dantes.ro/booking

Despre Baritchi Holding

La restaurant oaspetii vin pentru a experimenta gusturi noi, nu pentru a servi ceva ce pot face foarte simplu si acasa. si toate acestea se regasesc in bucate...intocmai precum sarea... Dantes, un restaurant cu sare-n bucate.

Restaurant Dantes
Str. Radu Beller Nr. 11, 011701 Bucuresti
Tel: 0212310897
Mobil: 0728388888