STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 2008 pregatit pentru spectacolul final

BUCURESTI - 1 octombrie 2008

Comunicat tip General in Sport

Toata lumea se pregateste pentru marele concurs STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 08: concurentii isi pun la punct bicicletele si echipamentul, organizatorii lucreaza la traseu, definitiveaza detaliile tehnice, iar pasionatii si curiosii isi rezerva timp weekendul acesta pentru a veni la Sinaia.
Premiile oferite sunt consistente, pe masura unui concurs de final de sezon, intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii.

STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 2008 pregatit  pentru spectacolul final

Pentru Seniori:
Locul 1: un bike Commencal Absolut CG 2009
Locul 2: un bike Commencal Absolut Max Max 26″ 2009
Locul 3: o frana Magura Louise Carbon + o pereche de pantaloni Magura Race Short
Locul 4: o pereche de shoes Animal + un hanorac Animal + 2 anvelope Bontrager Big Earl
Locul 5: o pereche de shoes Animal + un hanorac Animal

Bicicletele ABSOLUT, oferite la premiile 1 si 2 fac parte dintr-o gama revolutionara. Nu mai vorbim de o simplă bicicleta, ci de un stil de viata! Aceasta bicicleta poate fi vazuta in centrul orasului, pe un traseu de dirt sau pe unul de skating sau chiar sau in dotarea unor rideri celebri(Cedric Gracia).
Ofera aceeasi placere si siguranta atat intr-un mediu street, cat si pe rampele terenului de dirt si este preferata datorita simplicitatii sale, puterii si imaginii traznet pe care o are. Aceasta bicicleta este o adevărată „jucarie” care iti permite sa descoperi bucuriile ciclismului, indiferent de nivelul tau de pregatire.

Pentru Juniori:

Locul 1: o frana Magura Louise Carbon
Locul 2: o pereche de shoes Animal + un hanorac Animal
Locul 3: o pereche de shoes Animal + o şa Bontrager Big Eearl

Valoarea premiilor este de aproximativ 2500 euro. Pe langa acestea, toti riderii inscrisi in concurs vor primi un cupon de reducere de 10% pe care il pot folosi in shop-ul RAIDEXTREM.

STEPDOWN CHALLENGE SINAIA 08 este un proiect initiat de RAIDEXTREM, care este si sponsor principal al concursului si el are loc cu sprijinul Primariei orasului Sinaia, a Asociatiei Montane ABSOLUT OUTDOOR si impreuna cu colaboratorii, si totodata sponsorii concursului, Boardzone (ANIMAL), Surmont (TREK) si EXTREME RIDERS.
Imaginea concursului este rezultatul muncii echipei de la Baritchi Advertising, iar B24 FUN si revista MBIKE vor povesti lumii despre cele intamplate.

Keep ride alive !

Pentru mai multe detalii: www.raidextrem.ro/blog

Despre Baritchi Holding

RAIDEXTREM s-a nascut din pasiunea pentru sporturile extreme. Desi infiintata de curand, compania noastra a devenit unul dintre principalii promotori ai ciclismului montan din Romania. Suntem unici importatori si distribuitori Commencal Bikes si Saracen Cycles in Romania si promovam cu incredere brandul Animal Clothes.

Contact:

Bogdan Selcieanu – 0726 449 994
Cristina Milicescu – 0744.329.789
bogdan@raidextrem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baritchi-holding/stepdown-challenge-sinaia-2008-pregatit-pentru-spectacolul-final