Fly Project Live @ Barletto Club

BUCURESTI - 5 martie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa

FLY PROJECT in BARLETTO
MUSICA este in Barletto si te asteptam alaturi de cele mai tari hituri ale momentului.
Nu rata ocazia de a participa la cea mai tare petrecere.

Barletto - Best Club Experience

Fly Project Live @ Barletto Club

Fly Project este cea mai de succes trupa romneasca dance. Formata din Tudor Ionescu si Dan Denes, trupa a debutat in anul 2005 cu albumul Fly Project. Primul single lansat, piesa Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania, ramanand pentru mai mult de un an in primele pozitii ale topurilor muzicale, pana la mijlocul anului 2006.

 In 2007 au lansat piesa K-tinne, un succes de piata ce le-a adus nenumarate premii, printre care premiul Romanian Top Hits Best Dance, si Romanian Top Hits Best Song. Succesul piesei nu a facut dect sa prefateze cel de-al doilea album al trupei, acesta nregistrnd vnzari si concerte record.

 Anul 2008 le aduce baietilor recunoasterea europeana. Piesa Brasil, declarata hitul anului 2008 in Romnia la Romanian Music Awards, face ravagii si n topurile din afara tarii. Interpretata n colaborare cu Anca Parghel si Tom Boxer, melodia se afla dj pe primele locuri n topurile din Rusia, Brazilia, Spania, Olanda, Turcia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Moldova, etc... De asemenea, anul 2008 le-a adus baietilor succesul pe piata muzicala din Asia de est, ei lansnd un album Best Of intitulat Raisa - Angels Na Na Na n Japonia, prin intermediul caselor de discuri Roton si Pony Canyon Japan. Materialul a prins de minune n Asia iar pentru anul 2009, baietii pregatesc un turneu de lunga durata in aceasta regiune cat si in Europa si Statele Unite, unde urmeaza sa semneze un nou contract.

 

Pana in prezent trupa Fly Project a sustinut peste 2000 de concerte si are n palmares peste 10 premii prestigioase ale industriei muzicale din Romania.