The one and only, Alex Velea @ BARLETTO Club!

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, HoReCa

Weekend-ul in Club Barletto este dedicat concertelor live si distractiei. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi locul, sa vii cu prietenii si sa te bucuri de concertele vedetelor tale preferate.

The one and only, Alex Velea @ BARLETTO Club!

Weekend-ul in Club Barletto este dedicat concertelor live si distractiei. Tot ce trebuie sa faci este sa iti rezervi locul, sa vii cu prietenii si sa te bucuri de concertele vedetelor tale preferate. Astfel, Vineri, 17 februarie, Alex Velea vine in Club Barletto pentru a sustine un show incendiar! 

Alex Velea revine astazi in atentia tuturor cu Whisper, un single nou, dublat de un videoclip ce nu tradeaza stilul caracteristic al artistului. Regizat de Iulian Moga, videoclipul il prezinta pe Alex intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche. Cantaretul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis.

Whisper este o piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si anunta lansarea noului album Alex Velea ce va aparea pe piata in toamna acestui an si care va contine nu mai putin de 15 productii fresh dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri : Doamna mea, Secret, Don’t say it’s over, One shot si Whisper.

Ai ocazia sa asculti live cele mai noi piese semnate Alex Velea, vineri, 17 februarie, in Club Barletto! 

Intrare libera!!

Rezervari: 0751.040.406/ 0743.315.461