Barmania incepe o noua serie de cursuri si seminarii pentru barmani.

BUCURESTI - 1 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

În perioada 14-25 februarie, se va tine un nou curs pentru barmani la centrul de training Barmania. Cursurile vor fi susţinute de formatori acreditaţi, participanţi şi câştigătorii la diverse competiţii naţionale şi internaţionale de profil. La finele cursului, viitorii barmani vor detine cunoştinţe despre: atribuţiile specifice postului de barman, noţiuni de igienă şi ospitalitate, cunoaştrea echipamentelor din dotare, metode de preparare a cocktail-urilor precum şi noţiuni privind bauturile, servire rapidă, mixologie, cafea şi tehnici de vânzare.

În perioada 14-25 februarie, se va tine un nou curs pentru barmani la centrul de training Barmania. Cursurile vor fi susţinute de formatori acreditaţi, participanţi şi câştigătorii la diverse  competiţii  naţionale şi internaţionale de profil. La finele cursului, viitorii barmani vor detine cunoştinţe despre: atribuţiile specifice postului de barman, noţiuni de igienă şi ospitalitate, cunoaştrea echipamentelor din dotare, metode de preparare a cocktail-urilor precum şi noţiuni privind bauturile, servire rapidă, mixologie, cafea şi tehnici de vânzare.

Centrul Barmania este dotat cu două săli de studii, una pentru noţiunile teoretice şi una pentru partea practică. Sălile sunt echipate la standarde internaţionale, cu echipamente performante, staţii individuale de lucru, care sunt puse la dispoziţia cursanţilor.

Pe data de 21 februrarie, Barmania va susţine pentru prima oară la Cluj, un curs intensiv pentru barmani. Acesta se va desfăşura în club Obsession pe o perioadă de 5 zile timp de 6 ore pe zi. În urma acestui curs barmanii vor învăţa: profilul unui barman profesionist, metode de preparare ale băuturilor, cunoaşterea a peste 60 de reţete de cocktail-uri dar şi noţiuni legate de creşterea vânzărilor, servire rapidă şi paşii obţinerii unui loc de muncă.

La sfârşitul cursului participanţii vor primi o diplomă de absolvire, în urma susţinerii unui test teoretic şi o probă practică.

Programul următoarelor cursuri Barmania:

7-18 martie – CURS PENTRU BARMANI;

22-23 martie – SEMINAR BAR CHEF;

4-8 aprilie – CURS BARISTA;

Despre Barmania Action

Despre Barmania
Barmania este o echipă de oameni pasionaţi de bartending, înfiinţată acum patru ani de Mihai Panfil şi Bogdan Nicolae, doi barmani de renume in industria bartending-ului, cu numeroase competiţii naţionale şi internaţionale la activ şi o experienţă acumulată de 20 de ani în industria barului.
Pincipalele activităţi pe care Barmania le desfaşoară sunt: cursuri profesionale şi seminarii pentru barmani, consultanţă pentru baruri şi cafenele, catering pentru evenimente si programe naţionale destinate celor ce activeaza in industria ospitalitatii.
Barmania organizează lunar cursuri de specializare adresate atât barmanilor începători, cât şi celor cu experienţă, care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele, să se specializeze şi să investească în educatia profesionala. Prin activitatea desfăşurată, Barmania a pregătit peste 2000 de barmani in cursul celor patru ani.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/barmania/barmania-incepe-o-noua-serie-de-cursuri-si-seminarii-pentru-barmani-