Curs pentru barmani

Locul desfasurarii: InterbelicBucureşti

Organizator: Barmania

Curs pentru barmani

Barmania şi clubul Interbelic anunţă începerea unui nou curs pentru barmani. Acesta va începe la data de 9 martie şi va dura 10 zile având ca scop creşterea nivelului de pregătire al personalului angajat în domeniul HoReCa.
Obiectivele trainingului sunt:
- dobândirea abilităţilor de organizare eficientă a spaţiilor de lucru,
- folosirea corectă a echipamentelor şi ustensilelor de bar,
- prepararea corectă a cocktail-urilor şi băuturilor. Noi tendinţe în mixologie,
- dobândirea noţiunilor de igienă în bar,
- cunoaşterea şi aplicarea responsabilităţilor de servire şi consum al băuturilor alcoolice,
- cunoaşterea metodelor de preparare corectă a cafelei şi a preparatelor pe bază de cafea,
- îmbunataţirea capacităţii de satisfacere a clienţilor şi creşterea vânzărilor.
Cursul va îmbina teoria cu practica, astfel încât participanţii să înveţe câte 6 ore pe zi de la trainerii specializaţi şi barmanii profesionişti ai BARMANIA.
Doritorii de a se înscrie la curs trebuie să completeze formularul de pe site-ul www.barmania.ro.

Mihai Panfil si Bogdan Nicolae
Manageri Barmania
0757086680
0757086686

Despre BARMANIA ACTION

Barmania este o echipa de oameni pasionati de bartending, existenta de trei ani pe piata romaneasca, ce ofera servicii profesionale de bar ce constă în cursuri profesionale pentru barmani, consultanţă pentru baruri şi cafenele, catering pentru evenimente si organizare “Cocktail team-buildings”. Ideea Barmania aparţine lui Mihai Panfil şi lui Bogdan Nicolae, doi barmani de renume cu numeroase competiţii naţionale şi internaţionale la activ şi o experienţă acumulată de 20 de ani în industria barului.

Barmania organizeaza lunar cursuri specializate adresate atat barmanilor incepatori, cat si celor cu experienta, care doresc sa isi dezvolte cunostintele, sa se specializeze si sa investeasca in imaginea lor.
De la cursurile complete de barmani, pana la cele specializate pe mixologie, flair, barista sau somelier, sesiunile de training se desfasoara in conditii optime pentru participanti, folosindu-se logistica necesara si mijloace specifice pentru asigurarea unui mediu propice de invatare. Cursantii vor avea la dispozitie o sala de studiu pentru asimilarea notiunilor teoretice si o sala de practica dotata cu statii individuale de lucru si echipament profesional.

Accentul este pus pe invatarea prin exercitiu, respectiv 60% din activitati sunt rezervate practicii. Astfel asimilarea cunostintelor este mai eficienta, asigurand un nivel superior de înţelegere si accentuand legătura dintre cunoştinţe şi experienţa personală.

\'Am creat Barmania pentru a reîmprospăta conceptul actual de bar si tot ceea ce implică el. Ne-am propus să contribuim la creșterea nivelului serviciilor pentru horeca, să promovăm și să dezvoltăm ideea de profesionalism în spatele barului și, totodată, să educăm barmanii prin programe de training și consultanță. Mergem pe ideea “nu servim băuturi, ci oameni\'\' - Mihai Panfil, barman profesionist.

Participare: Intrare libera