Cursuri autorizate pentru barmani la centrul de pregatire Barmania

BUCURESTI - 6 iulie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Turism

Barmania este singura agentie de barmani profesionisti din Romania autorizata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS), prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, sa sustina cursuri de formare profesionala pentru Barman Preparator (cod COR 512306).

Cursuri autorizate pentru barmani la centrul de pregatire Barmania

Pe 11 iulie Barmania va incepe un nou curs pentru barmani, in urma caruia se vor elibera diplome autorizate. Cursurile vor fi susţinute de formatori acreditaţi, participanţi si castigatori la diverse  competitii  nationale si internationale de profil. La finele cursului, viitorii barmani vor detine cunostinte despre: atributiile specifice postului de barman, notiuni de igiena si ospitalitate, cunoastrea echipamentelor din dotare, metode de preparare a cocktail-urilor precum si notiuni privind bauturile, servire rapida, mixologie, cafea si tehnici de vanzare.

La sfarsitul cursului participantii vor primi diploma de absolvire, in urma sustinerii unui test teoretic si a unei probe practice. Evaluarea participantilor se va face de catre o comisie delegata de CNFPA.

Participantul cu rezultatele cele mai bune la testul final va primi o reducere de 100% pentru plata acestui curs.

Centrul Barmania este dotat cu doua sali de studii, una pentru notiunile teoretice si una pentru practica. Salile sunt echipate la standarde inalte de calitate, cu echipamente performante, statii individuale de lucru, care sunt puse la dispozitia cursantilor.

Despre Barmania

Barmania este o echipa de oameni pasionati de bartending, infiintata in urma cu patru ani de Mihai Panfil si Bogdan Nicolae, doi barmani de renume in industria bartending-ului, cu numeroase competitii nationale si internationale la activ si o experienta acumulata de 20 de ani in industria barului. Pasiunea a facut ca obiectivul principal al nostru sa fie cresterea nivelui de profesionalism si dezvoltarea individuala a celor ce activeaza in acest domeniu.

Pincipalele activitati pe care Barmania le desfasoara sunt: cursuri si seminarii autorizate pentru barmani, consultanta pentru baruri si cafenele, catering pentru evenimente si programe nationale destinate celor ce activeaza in industria ospitalitatii.

Barmania organizeaza lunar cursuri de specializare adresate atat barmanilor incepatori, cat si celor cu experienta, care doresc sa isi dezvolte cunostintele, sa se specializeze si sa investeasca in educatia profesionala. Prin activitatea desfasurata, Barmania a pregatit peste 2000 de barmani in cursul celor patru ani de activitate si peste 60 de locatii din intreaga tara au ales serviciile noastre.

Mihai Panifl

e-mail: office@barmania.rofax: 031 432 82 47tel: 0757 086 680/ 0757 086 688

Adresa: str. Foisorului nr 122-124, Sector 3, Bucuresti

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/barmania/cursuri-autorizate-pentru-barmani-la-centrul-de-pregatire-barmania