Business Advisory Services - Solutie de finantare a consultantei pentru IMM

Locul desfasurarii: Sala Vitraliilor, Camera de Comert si Industrie Iasi

Organizator: BAS Romania - Camera de Comert si Industrie Iasi

Programul de finanţare a consultanţei în afaceri Business Advisory Services (BAS) România este administrat de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi finanţat de Ministerul Federal de Finanţe al Austriei.

Prin Programul BAS (www.basromania.ro), companiile româneşti eligibile au posibilitatea de a obţine subvenţii de până la 10.000 Euro pentru proiecte de consultanţă (maximum 50% din costul net), asistenţă în definirea necesităţilor de consultanţă în afaceri ale companiei şi sprijin în selectarea celor mai buni consultanţi locali pentru rezolvarea problemelor specifice fiecărei companii.

Programul BAS funcţionează în prezent în 18 ţări, din Europa Centrală până în Asia Centrală, şi a subvenţionat până în prezent peste 6.000 de proiecte de consultanţă printr-o finanţare totală de aproape 66,5 milioane de Euro de la diverşi donatori instituţionali. În România, Programul BAS este activ de la sfârşitul anului 2006 şi a sprijinit peste 60 de IMM-uri din toate zonele ţării.

Agenda evenimentului:
09:30 - 10:00 Înregistrarea participanţilor.
10:00 - 10:45 Camelia Drăgoi, Director BAS România: BAS - un alt fel de finanţare nerambursabilă pentru consultanţă.
10:45 - 11:15 Ovidiu Eugen Raţă, Director General RELIANS şi Coordonator Regional AMCOR: Instrumente pentru alegerea consultantului potrivit.
11:15 - 11:45 Cătălin Drăguşanu, Director Regional de Vânzări PEGAS: Standardele internaţionale: soluţii de dezvoltare pentru compania Dumneavoastră.
11:45 - 12:00 Pauză de cafea.
12:00 - 12:30 Bogdan Funieru, Managing Director NEOMAR CONSULTING: Cercetările de marketing: element cheie pentru creşterea eficienţei.
12:30 - 13:00 Carmen Iliescu, NLP Professional Practitioner Coach MIND MASTER: Oamenii funcţionează perfect. Consultanţă şi training cu NLP - spre o cultură de coaching.

Participarea este gratuită, pe baza talonului de participare şi confirmare disponibil pe www.cciasi.ro.

Camera de Comert si Industrie Iasi

Despre BAS

Programul BERD / BAS ofera IMM-urilor romanesti cofinantari nerambursabile pentru proiecte de consultanta efectuate de firme locale.

Participare: Intrare libera