CENTRUL DE INFORMARE, ORIENTARE ȘI CALIFICARE PROFESIONALĂ – CIOCP

Craiova - 9 aprilie 2010

Comunicat tip General in Social

La data de 3 august a.c., S.C. Basicra PROD SERV SRL a demarat proiectul „Centru de informare, orientare şi calificare profesională (CIOCP), cofinantat din FSE, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), Axa prioritară 5, DMI 5.1.-„Fii activ pe piaţa muncii în Regiunea Sud-Vest Oltenia!”. Desfasurat pe o perioada de 18 luni, proiectul beneficiaza de un buget de 1366676 lei.


S.C.BASICRA PRODSERV S.R.L.
vă invită să participaţi la masa rotundă cu tema
“Tehnologii nepoluante”
Evenimentul face parte dintr-o serie de activităţi de promovare a obiectivelor orizontale, desfăşurate în cadrul proiectului “Centru de informare, orientare și calificare profesională - CIOCP”, cofinanţat prin FSE – POSDRU 2007-2013 şi desfăşurat în parteneriat cu Grupul Școlar ”George Bibescu” din Craiova.
Evenimentul vizează informarea cu privire la scopul şi obiectivele proiectului; de asemenea, dezbaterile cu tematică ecologică și de protecție a mediului urmăresc promovarea unui comportament bazat pe grija și responsabilitatea față de calitatea mediului natural, cu implicații deosebite asupra sănătății.
Întâlnirea va avea loc în data de 23 aprilie 2010, la sediul instituţiei din str.C-tin Brâncoveanu, nr.101, între orele 11.00 –14.00.
Acest eveniment se adresează atât promotorilor de proiecte cu finanţare nerambursabilă, cât şi persoanelor de decizie din sectorul public sau privat.
Experienţa anterioară este dorită, dar nu constituie o condiţie fundamentală pentru participare.
Pentru a confirma prezenţa dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la:
Telefon: 0728922029 sau 0744381003
E-mail: lungu.mirela@gmail.com
adina_bas@yahoo.com

Despre BASICRA PRODSERV SRL

SC BASICRA PROD SERV SRL este o firma cu capital integral privat, infintata la sfarsitul anului 1997, ce desfasoara ca activitatea principala de Comert cu ridicata al produselor chimice, cu actionariat Romano-Italian si isi incepe activitatea in Ianuarie 1998, cu un numar de doi angajati. Din 2001 firma ramane cu actionariat 100% romanesc si pune accent pe dezvoltarea si reprezentarea brandurilor de renume mondial ( Sikkens – AkzoNobel, Sika, Tesa, Mirka, Lechler, 3M etc.), in toata Oltenia.

Avand puncte de lucru in Craiova, Rm. Valcea, Tg. Jiu si distribuie direct in judetele Olt si Mehedinti, un numar de 15 angajati incheie anul 2008 cu o cifra de afaceri de aproximativ 1,7 milioane euro.

Remarcandu-ne pe toata aceasta perioada ca specialisti in vanzarea de vopsele si accesorii pentru vopsire (auto, industrie, tamplarie, decorative) am decis sa demaram in acest an o Academie de formare profesionala, la cele mai inalte standarde si cu acces la cele mai noi tehnologii in domeniul vopsirii ecologice.

tel. 0751199988 ; email: info@ciocp-oltenia.ro ; sediul CIOCP, b-dul Stribei Voda, nr.9, Craiova, Dolj
info@ciocp-oltenia.ro