CIOCP - CENTRUL DE INFORMARE, ORIENTARE SI CALIFICARE PROFESIONALA

Craiova - 19 octombrie 2010

Comunicat tip General in Social

SC Basicra Prod Serv SRL, în parteneriat cu Grupul Scolar „George Bibescu” din Craiova, implementeaza proiectul „Centru de informare, orientare şi calificare profesională – CIOCP”. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul proiectului a fost înfiinţat şi funcţionează un Centru de informare, orientare si calificare profesională, cu sediul în strada Stirbei Voda nr. 9, unde persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot obţine informaţii sau se pot înscrie într-o bază de date în vederea identificării unui loc de muncă.
In urma derularii, in perioda martie-august, a cursurilor de calificare (acreditate CNFPA) in meseria de tinichigiu vopsitor auto au fost selectati cei mai buni 8 cursanti, care vor participa in perioada 25-28 octombrie la o vizita la Centrul de scolarizare al unui producator de vopseluri din Ungaria. Aceasta activitate urmareste transferul de experienta si stimuleaza mobilitatea fortei de munca la nivelul Uniunii Europene.

Despre BASICRA PRODSERV SRL

SC BASICRA PROD SERV SRL este o firma cu capital integral privat, infintata la sfarsitul anului 1997, ce desfasoara ca activitatea principala de Comert cu ridicata al produselor chimice, cu actionariat Romano-Italian si isi incepe activitatea in Ianuarie 1998, cu un numar de doi angajati. Din 2001 firma ramane cu actionariat 100% romanesc.
Remarcandu-ne pe toata aceasta perioada ca specialisti in vanzarea de vopsele si accesorii pentru vopsire (auto, industrie, tamplarie, decorative) am decis sa demaram o Academie de formare profesionala, la cele mai inalte standarde si cu acces la cele mai noi tehnologii in domeniul vopsirii ecologice.


Craiova, str. Știrbei-Vodă, nr.9.
Informații suplimentare:
Tel. 0751199988/0251530145

info@ciocp-oltenia.ro