basketball    

Comunicate de presa si evenimente pe tema basketball

 • basketball. Pro Basketball Academy Winter Camp 2016

  basketball

  Bucuresti - 19 November 2015

  Comunicat de ACS Pro Basketball Group

  ... basketball Academy va invita la prima editie a Bucharest Winter Camp. Pro basketball Academy continua misiunea de a introduce si perfectiona aptitudinile baschetbalistice ale copiilor pasionati de acest joc, alaturi de Federatia Romana de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , vacanta , tineret , baschet , basketball , sports , pro basketball

  Vezi toate comunicatele de presa despre basketball

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul basketball.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la basketball. Informatiile despre basketball cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul basketball, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la basketball, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.