Candidatura Reprezentantului Baroului București la Comisia Centrală de Disciplină a U.N.B.R.

BUCURESTI - 3 mai 2023

Comunicat tip Administrativ / Management in Juridic

Avocat Irina BUDA, avand o experienta de 24 de ani in avocatura, isi anunta candidatura pentru postul de Reprezentant Barou Bucuresti la Comisia Centrala de Disciplina a U.N.B.R.

Avocat Irina BUDA

Avocat Irina BUDA

 Daca Dumnezeu te face sa aștepți, atunci fii pregătit sa primești mai mult decât ai cerut! 

Irina BUDA

Zile foarte importante în Baroul București! O misiune foarte importanta!

ASTĂZI, începând cu ora 11.00, la Sala Palatului, avocații Baroului București se întrunesc pentru dezbateri și lămurirea activității Consiliului Baroului București și a Filialei Casei de Asigurări a Baroului București-Ilfov, a execuției bugetare, raportului cenzorilor, etc. pe anul 2022.

Doamna avocat Irina BUDA, cu o bogata experiență, de peste 24 de ani de avocatura, candidează zilele acestea pentru Reprezentantul Baroului București la Comisia Centrală de Disciplină a U.N.B.R.

In perioada 3-5 mai 2023, prin vot exclusiv on-line, în cadrul Adunării Generale a Baroului București, va fi desemnat viitorul Reprezentant al Baroului în Comisia Centrală de Disciplină a U.N.B.R. Tot în cadrul Adunării Generale a Baroului București vor fi desemnați, prin vot exclusiv online în perioada 3 - 5 mai 2023, reprezentanții Baroului București la Congresul Avocaților ce va avea loc în perioada 09.-10.06.2023.

"Am o experiență foarte bogată in breaslă, de mai bine de 24 de ani de avocatură, perioadă în care m-am dedicat cu profesionalism si simț de răspundere in instanțe, unde am adunat experiența, am căpătat maturitate profesională, m-am luptat pentru drepturile legale ale clienților mei, am urmat mereu adevărul si am câștigat proces după proces, fiind foarte mândra de rezultatele mele.

Am căutat mereu adevărul, m-am dedicat continuu profesiei mele, mi-am dorit mereu sa fiu cea mai bună, atât pentru mine, pentru familia mea, dar mai ales pentru justițiabilii cărora le-am apărat interesele, i-am reprezentat cu multa încredere in Justiție. Acum, a venit vremea unui nou nivel, a venit vremea să îmi asum o noua provocare, aceea a îndeplinirii apărării profesiei noastre și mai ales a apărării colegilor de breaslă, de la un alt nivel decât cel de avocat.

Consider că, onoarea dată de reprezentarea colegilor mei, din Baroul București, în Comisia Centrală de Disciplină a U.N.B.R., trebuie să asigure permanent echilibrul între dispozițiile legale și independența avocaturii, fiind unul dintre cele mai importante deziderate.

Am ales să nu candidez pe lista Reprezentaților Baroului București la Congresul Avocaților întrucât, am considerat  ca este impetuos necesar să acord toată disponibilitatea mea pentru reprezentarea Baroului București în Comisia Centrală de Disciplină a U.N.B.R.

Si, ca să parafrazez pe o foarte bună colegă, Silvana Racoviceanu: Vă invit în număr cât mai mare, pentru că, nu doar ne vedem între noi, ne plângem și ne bucurăm împreună ci, mai ales, “tranșăm” problemele împreună.

Urez mult succes tuturor colegilor mei!"

Cu deosebita stima si recunostinta,

Avocat Irina BUDA – poziția 3 pe lista Comisiei Centrale de Disciplină.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bastet-creation/candidatura-reprezentantului-baroului-bucuresti-la-comisia-centrala-de-disciplina-a-u-n-b-r