GREEN PARENTING CARNAVAL DE IARNA by Active Center

Locul desfasurarii: Jubile The Ballroom

Organizator: ACTIVE CENTER & BASTET CREATION

GREEN PARENTING CARNAVAL DE IARNA by Active Center

Vino cu poseta office sau fara ea, cu cravata sau fara cravata, cu laptop sau fara laptop, cu fusta sau in pantaloni, dar obligatoriu impreuna cu bebelusul din burtica ta sau cu puiul tau la  GREEN PARENTING CARNAVAL DE IARNA sa descoperim impreuna cat de frumos, etic, responsabil si simplu  este sa celebrezi sarbatorile de iarna, sa traiesti, sa te joci impreuna cu copilul tau, sa-l cresti si sa-l educi GREEN.Te vei bucura impreuna cu ceilalti  invitatii, de un program special oferit de Active Center www.activecenter.ro , program ce presupune creativitate, dans, joaca pentru cei mici, socializare pentru parinti si cuplurile de viitori parinti si foarte multa informatie. 

Evenimentul face parte dintr-un calendar de evenimente sub Brandul Green Parentig, un concept de viata, educatie, alimentatie, activitati creative etc., sanatoase din toate punctele de vedere.

Organizatorii ne-au pregatit multe suprize: istoria jocului (o incursiune in lumea jucariilor), despre Raw Food in timpul sarcinii, work-shopuri parinti/ copii , realizare atelier de desen si multe, multe altele.

Vor fi prezente mai multe persoane publice cu bebelushi ce ne vor impartasi din experientele lor.

Active Center doreste prin aceste siruri de evenimente sa fie alaturi parintilor si viitorilor parinti cu informatie de calitate pentru a reusi sa fiti cei mai buni in fascinannta si inepuizabila MESERIE DE PARINTE.

D-na Vania Limban, Moasa Independenta, a creat din suflet aceste programe speciale fiind mereu aproape de toti parintii care trec pragul Active Center.

Va asteptam cu mare drag la un eveniment unde gingasia si informatia se vor uni pentru a va oferi o mana de ajutor in MESERIA DE PARINTE.

 

Confirmare pana la data: 16 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Jubile The Ballroom Jubile The Ballroom