bastion    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bastion

 • bastion. Complexul Bastion din Sinaia îşi deschide porţile regale

  bastion

  Sinaia, Prahova - 19 September 2005

  Comunicat de IMAGE FACTORY

  ... bastion – un monument istoric al Domeniului Regal Peleş din Sinaia, capătă valoare prin restaurare şi repunerea lui în circuitul turistic de ...     comunicatul de presa

 • Vezi toate evenimentele despre bastion

  Vezi toate comunicatele de presa despre bastion

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bastion.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bastion. Informatiile despre bastion cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bastion, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bastion, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.