Poze Bauturi alcoolice

 • Jidvei, cel mai medaliat producator la Concursul National pentru cele mai bune vinuri si bauturi alcoolice VINVEST 2009

  Poza: Jidvei, cel mai medaliat producator la Concursul National pentru cele mai bune vinuri si bauturi alcoolice VINVEST 2009

 • NOTORIOUS SUSTINE CU TARIE GLOBAL SPIRITS! Global Spirits Company, unul dintre principalii producatori de bauturi alcoolice din Romania, isi face de acum publicitate cu Notorious.

  Poza: NOTORIOUS SUSTINE CU TARIE GLOBAL SPIRITS! Global Spirits Company, unul dintre principalii producatori de bauturi alcoolice din Romania, isi face de acum publicitate cu Notorious.

 • www.beicevrei.ro

  Poza: Gusturile sofisticate cer bauturi pe masura! Iata 3 sortimente pe care le poti achizitiona online

 • Distileriile Bran- producator bauturi distilate

  Poza: Distileriile Bran- producator bauturi distilate

 • Metropolis Vodka

  Poza: Metropolis Vodka mereu pură

 • Sampania Dom Perignon – echivalentul caviarului intre bauturi!

  Poza: Sampania Dom Perignon – echivalentul caviarului intre bauturi!

 • Beicevrei.ro

  Poza: Beicevrei.ro – despre secretul succesului pe piata de bauturi online

 • Targul International de Vinuri si Bauturi Spirtoase VINEXPO

  Poza: Targul International de Vinuri si Bauturi Spirtoase VINEXPO

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bauturi alcoolice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bauturi alcoolice. Pozele pe tema bauturi alcoolice cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bauturi alcoolice, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bauturi alcoolice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bauturi alcoolice.