CASCO și asigurări online ieftine

Drobeta Turnu-Severin - 11 aprilie 2016

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Știai că acum poți beneficia de asigurări online RCA ieftine, polițe CASCO la reducere și constate amiabile gratuite?! Ba chiar mai mult decât atât, pe lângă toate acestea avantaje atât de importante și de necesare, poți compara tarifele asigurărilor gratuit, poți câștiga un cadou surpriză, iar livrarea asigurărilor auto este GRATUITĂ oriunde în România!

Asigurare RCA OnLine

Asigurare RCA OnLine

Știai că acum poți beneficia de asigurări online RCA ieftine, polițe CASCO la reducere și constate amiabile gratuite?! Ba chiar mai mult decât atât, pe lângă toate acestea avantaje atât de importante și de necesare, poți compara tarifele asigurărilor gratuit, poți câștiga un cadou surpriză, iar livrarea asigurărilor auto este GRATUITĂ oriunde în România!

Toate aceste fapte concrete și palpabile sunt realizabile cu ajutorul companiei de brokeraj Bavali Expert SRL. Având în vedere cât de mult au crescut prețurile solicitatelor asigurări auto, ținând cond și de faptul că există și riscul de a cumpăra o asigurare RCA fără acoperire și neînregistrată în sistemul CEDAM, dar și pentru a evita eventualele escrocherii și pericole aflate la tot pasul, decizia cea mai înțeleaptă este să apelezi la serviciile gratuite ale unui broker de asigurări auto AUTORIZAT și PROFESIONIST. Înainte de a achiziționa o asigurare RCA sau o poliță CASCO, ia legătura cu un broker de asigurări auto pe măsură! Serviciile gratuite ale unui broker de asigurări online auto sunt gratuite pentru că aceștia sunt plătiți de asiguratorii pentru care intermediază și încheie contractele de asigurari auto.

Pentru o asigurare RCA perfect legală, rapidă și ieftină, dar care să aibă un raport calitate-preț corect, așa cum v-am spus și mai sus, Bavali Expert SRL este compania de brokeraj asigurari auto de care aveți nevoie. Activitatea Bavali Expert SRL a început în 2012 și de atunci până în prezent brokerii de asigurări auto Bavali Expert SRL au oferit clienților lor cele mai bune și mai ieftine asigurări online RCA! Când spui Bavali Expert SRL automat te gândești la profesionalism, siguranță, rapiditate și transparență. În 2016 Bavali Expert SRL este în parteneriat cu o mulțime de companii de asigurări din România precum: EUROINS, GENERALI, GROUPAMA, OMNIASIG, ALLIANZ ȚIRIAC, UNIQA, ASIROM, CARPATICA, CITY INSURANCE și altele. Folosește calculatorul RCA pentru a compara tarifele asigurărilor, iar Bavali Expert SRL îți va recomanda în jur de 10 asiguratori de la care poți achizționa asigurări online de Bulgaria sau de România la prețuri avantajoase, în funcție de profilul tău economic, istoricul tău ca șofer, dar și în funcție de modelul mașinii tale!

De reținut este faptul că: asigurarea RCA este obligatorie și acoperă daunele produse terților din vina ta sau în urma unui accident rutier; polița CASCO este o asigurare auto facultativă și îți protejează propriul autoturism de furt sau de alte daune de care poți fi responsabil tu sau terțe persoane; în cazul accidentelor minore este folosit constatul amiabil, adică un formular tipizat completat de părțile implicate în accident și depus la companiile de asigurări auto. Cu ajutorul constatului amiabil se evită deplasarea la Centrul de Poliție a părților implicate în accident pentru constatarea obișnuită!

Cu Bavali Expert SRL beneficiezi de consultanță gratuită, compari prețurile asigurărilor gratuit, achiziționezi cea mai ieftină asigurare RCA online, în doar 3 minute poți plasa comanda, primești constatul amiabil gratuit, dar și un cadou surpriză pentru tine și autoturismul tău. În plus, transportul este GRATUIT! Așadar, plătești doar asigurarea RCA obligatorie și polița CASCO la preț redus și beneficiezi de o mulțime de avantaje de nerefuzat!

Totul se realizează sigur și rapid, online! Cât mai ai de gând să aștepți?!