EVENIMENTE PRIVATE SI CORPORATE

BUCURESTI - 23 septembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

BAVAR EVENTS VA ASTEAPTA DIN ACEASTA TOAMNA CU NOUTATI IN CEEA CE PRIVESTE ORAGANIZAREA DE EVENIMENTE PRIVATE SI CORPORATE

BAVAR AS GROUP –PLANNING&ORGANIZING EVENTS

Departamentul de organizari evenimente private si corporate din cadrul firmei Bavar As Group isi lanseaza in aceasta toamna noul site de evenimente.
Va oferim din aceasta toamna locatii noi si interesante pentru organizarea oricarui tip de eveniment dar si pentru orice buget.
Intodeauna cand organizam un eveniment plecam de la ideea clientului si incercam sa venim cu idei noi pe care le punem in aplicare impreuna, incercand sa fie un eveniment de calitate.
Planificarea si organizarea evenimentului o vom face cu mult profesionalism .
Locatiile , meniurile , aranjamentele florale , decoratiunile , momentele artistice vor fi alese cu mare atentie pentru a satiface cerintele clientilor nostri.
Masini de epoca, degustari de vinuri cu somelieri renumiti, dansatori profesionisti , formatii de muzica usoara , artisti de muzica populara, formatie de muzica greceasca si multe alte noutati , va oferim din aceasta toamna.
Va organizam evenimentul total sau partial in functie de solicitare , va oferim pachete promotionale atat pentru clientii mai vechi cat si pentru cei care acum colaboreaza cu noi prima data.
Toate evenimentele pe care le planificam si organizam , private sau corporate au in spatele lor o echipa de profesionisti care fac totul cu multa daruire.
Asteptam sa va spuneti dorinta iar noi vom face totul sa devina realitate, nimic nu este imposibil pentru noi deoarece avem solutia completa.

Bavar As Group
Departamentul Evenimente Bavar Events
www.bavar-events.xm.com

Despre bavar as group srl

BAVAR AS GROUP este o agentie specializata in organizarea de evenimente private si corporate, are un departament de amenajari si utilari cafenele, precum si un departament imobiliar.
In toate cele trei domenii de activitate va oferim servicii de calitate
Manager General
Yvon Placinta - 0751558668
bavar.events@gmail.com