Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

BUCURESTI - 17 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti, zona Universitate, va ofera o varietate de pachete turistice precum circuite in Europa, oferte turistice in Africa, vacante in Asia si Orientul Mijlociu, Pelerinaj in Israel, sejururi exotice, vacante cu autocar sau avion, programe Senior Voyage.
Aflati pe site-ul nostru impresii de calatorie si pareri despre agentia Bavaria Tour de la turistii nostri.
Daca inca nu va numarati printre fericitii posesori de vacante de neuitat, va asteptam sa va inscrieti la newsletter ca sa primiti cele mai noi oferte.
Echipa Bavaria Tour va ureaza cat mai multe vacante de neuitat!

Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

Agentia de turism Bavaria Tour cu sediul in Bucuresti a lansat oferta completa pentru Circuite turistice 2016. Pe site-ul nostru bavariatour.ro gasiti oferte pentru vacante cu autocarul si excursii cu avionul pentru 2016 cu reducere 30% pana la 30 iunie dupa care reducerea va fi de 25% pana la 20 iulie 2015.

Circuitele cu autocarul au preturi incepand de la 85 euro iar ofertele turistice cu avionul au preturi incepand de la 120 euro.

Toate excursiile au insotitor de grup inclus in oferta. La majoritatea circuitelor turistice persoanele care calatoresc singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu platesc suplimentul pentru single.

Exemple de circuite 2016: Circuit Londra Paris 9 zile Autocar de la 220 euro. Circuit Elvetia 7 zile Autocar  de la 180 euro. Circuit Venetia de la 135 euro.

Pe site gasiti peste 500 oferte turistice actualizate pentru 2015 si 2016.