Bayer Credit

Bayer Credit


Descrierea companiei Bayer Credit

Despre Bayer Credit

Bayer Credit (www.bayercredit.ro) ofera servicii gratuite de consiliere financiara si notariala, pentru clienti din Bucuresti si Iasi, iar in urmatoarele 6 luni doreste extinderea companiei prin deschiderea unor noi filiale la Brasov, Timisoara si Cluj.

In portofoliul Bayer Credit se numara produse de la urmatoarele institutii financiar-bancare: Alpha Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca, CreditEurope Bank, GE Money, Intesa Sanpaolo Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, TBI Credit, UniCredit Tiriac si Volksbank Romania.
„Bayer Credit este o firma tanara, care in ultimele 18 luni a obtinut pentru clientii sai peste 630 de credite in valoare de peste 26 milioane EURO. Pe o piata foarte dinamica, dorim ca pana la finele anului 2009, volumul de credite intermediate sa depaseasca 150 mil EURO”, a spus Dragos Nichifor, Managing partner al Bayer Credit.

Despre Reteaua CENTURY 21®

Reteaua de agentii a CENTURY 21 Romania (www.century21ro.com) cuprinde la ora actuala 15 agentii detinute si operate in mod independent si ofera servicii profesioniste de real estate in Bucuresti si in alte cinci judete. Distributia francizelor la nivel national cuprinde sase agentii in Bucuresti, cinci agentii in judetul Prahova si cate o agentie in judetele Brasov, Cluj, Timisoara si Constanta. Pana la finalul anului curent, compania va ajunge la un numar de 21 de acorduri de franciza.

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reteaua este alcatuita din peste 8.800 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 60 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

Comunicate Bayer Credit :

Vezi toate comunicatele companiei Bayer Credit.