Bayer Credit si CENTURY 21 Romania anunta inchierea unui parteneriat in beneficiul clientilor dornici sa achizitioneze proprietati imobiliare, estimand un rulaj de 15 mil EURO.

BUCURESTI - 6 octombrie 2008

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Bayer Credit - care oferă servicii de consiliere financiară şi notarială - şi Century 21 România - furnizor de servicii imobiliare - au încheiat un parteneriat, au anunţat companiile, duminică, într-un comunicat.

Bayer Credit si CENTURY 21 Romania anunta inchierea unui parteneriat in beneficiul clientilor dornici sa achizitioneze proprietati imobiliare, estimand un rulaj de 15 mil EURO.

In contextul in care conditiile de creditare se inaspresc, iar oferta imobiliara este foarte larga, acest parteneriat ofera posibilitatea clientilor de a gasi intr-un singur loc oferta de finantare potrivita, consultanta juridica gratuita si cea mai mare oferta imobiliara.

„Am hotarat incheierea acestui parteneriat, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri drumul cel mai scurt, de la ideea achizitionarii unui imobil prin credit bancar pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare”, a declarat Roland Jorz, Director departament credite al Bayer Credit.

„In ceea ce priveste extinderea retelei, intentionam ca pana in 2012 sa avem in Romania cate o agentie membra a retelei CENTURY 21 Romania la fiecare 50.000 de locuitori, concentrandu-ne pe orasele mari. Asta inseamna 140 de agentii pana in 2012,' a spus Thomas Lundin, Presedinte CENTURY 21 Romania. „In acelasi timp, dorim sa reconfirmam tinta de afaceri stabilita pentru perioada urmatoare, aceea de a obtine o cota de piata de 10% din piata imobiliara din Bucuresti, pana la sfarsitul anului 2009,' a spus Lundin.

Despre Bayer Credit

Despre Bayer Credit

Bayer Credit (www.bayercredit.ro) ofera servicii gratuite de consiliere financiara si notariala, pentru clienti din Bucuresti si Iasi, iar in urmatoarele 6 luni doreste extinderea companiei prin deschiderea unor noi filiale la Brasov, Timisoara si Cluj.

In portofoliul Bayer Credit se numara produse de la urmatoarele institutii financiar-bancare: Alpha Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Romaneasca, CreditEurope Bank, GE Money, Intesa Sanpaolo Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, TBI Credit, UniCredit Tiriac si Volksbank Romania.
„Bayer Credit este o firma tanara, care in ultimele 18 luni a obtinut pentru clientii sai peste 630 de credite in valoare de peste 26 milioane EURO. Pe o piata foarte dinamica, dorim ca pana la finele anului 2009, volumul de credite intermediate sa depaseasca 150 mil EURO”, a spus Dragos Nichifor, Managing partner al Bayer Credit.

Despre Reteaua CENTURY 21®

Reteaua de agentii a CENTURY 21 Romania (www.century21ro.com) cuprinde la ora actuala 15 agentii detinute si operate in mod independent si ofera servicii profesioniste de real estate in Bucuresti si in alte cinci judete. Distributia francizelor la nivel national cuprinde sase agentii in Bucuresti, cinci agentii in judetul Prahova si cate o agentie in judetele Brasov, Cluj, Timisoara si Constanta. Pana la finalul anului curent, compania va ajunge la un numar de 21 de acorduri de franciza.

Century 21 Real Estate LLC (www.century21.com) este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizand servicii complete de pregatire profesionala, gestionare, administrare si marketing pentru Sistemul CENTURY 21®. Reteaua este alcatuita din peste 8.800 de agentii imobiliare, detinute si administrate independent, in 60 de tari si teritorii din intreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filiala a Realogy Corporation, SUA.

Bayer Credit
Roland JORZ
Director Departament Credite
www.bayercredit.ro
office: +4 0318.052.236
fax: +4 0318.052.237

CENTURY 21 Romania
Gabriel ALEXANDRU
Vice Presedinte
www.century21ro.com
office: +4 0212.368.879
fax: +4 0212.368.181

roland.jorz@bayercredit.ro