Poze Bayer

 • Un tango pentru Campionatul European de Fotbal

  Poza: Un tango pentru Campionatul European de Fotbal

 • BAYER CREDIT - CONSULTANTA GRATUITA CREDITE BANCARE

  Poza: BAYER CREDIT - CONSULTANTA GRATUITA CREDITE BANCARE

 • Bayer Credit si CENTURY 21 Romania anunta inchierea unui parteneriat in beneficiul clientilor dornici sa achizitioneze proprietati imobiliare, estimand un rulaj de 15 mil EURO.

  Poza: Bayer Credit si CENTURY 21 Romania anunta inchierea unui parteneriat in beneficiul clientilor dornici sa achizitioneze proprietati imobiliare, estimand un rulaj de 15 mil EURO.

 • Agentia Sister, locul doi la Bayer AG Excellence in Communication Awards, pentru campania “Don’t worry be mommy” a brandului Elevit Pronatal

  Poza: Agentia Sister, locul doi la Bayer AG Excellence in Communication Awards, pentru campania “Don’t worry be mommy” a brandului Elevit Pronatal

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bayer.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bayer. Pozele pe tema bayer cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bayer, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bayer, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bayer.