Bazin portuar

Definitie Bazin portuar

Parte a acvatoriului unui port marginit de maluri cu cheiuri, in care sunt create conditiile pentru stationarea navelor.Bazinele portuare sunt de mai multe categorii:- de manevra- de operare- cu destinatii speciale (pentru santiere de constructii si/sau reparatii navale, pentru nave tehnice si de service) etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Bazin portuar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Bazin portuar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Bazin portuar. Definitiile termenilor despre Bazin portuar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Bazin portuar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Bazin portuar.