BCLA    

Comunicate de presa si evenimente pe tema BCLA

 • BCLA. Premiera romaneasca la cel mai important eveniment international din industria lentilelor de contact

  BCLA

  Bucuresti - 24 June 2011

  Comunicat de Optimed

  Originar din Brasov, Alex Muntz, student la Universitatea Stiintelor Aplicate din Jena (Germania) si la Universitatea Waterloo (Canada), este primul roman care a sustinut o prezentare in cadrul lucrarilor din plenul conferintei British Contact Lens A ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: educatie , cercetare , lentile de contact , bcla , premiera romaneasca , silicon hidrogel

  Vezi toate comunicatele de presa despre BCLA

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul BCLA.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la BCLA. Informatiile despre BCLA cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul BCLA, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la BCLA, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.