La BCR Asigurari poti achizitiona prin intermediul smartphone asigurarea Travel PLUS

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari

Ai acces la internet? Ai smartphone, tableta electronica sau laptop? BCR Asigurari are in portofoliu instrumente inteligente personalizate de vanzare produse de asigurare, disponibile 24 ore din 24, oriunde in lume!
- Direct de pe telefonul mobil, tableta electronica sau laptop, accesand aplicatia „BCR Asigurari VIG Insurance Assistance” de pe Apple App Store sau Android Market (sectiunea „solicitare asigurare”).
- Direct de pe site-ul bcrasigurari.ro, accesand aplicatia Travel PLUS online (sectiunea „incheie asigurarea de calatorie online”)
- Plata se face online, prin cardul tau bancar!

La BCR Asigurari poti achizitiona prin intermediul smartphone asigurarea Travel PLUS

Avantajele achizitionarii produsului  direct online:

- dupa completarea datelor si finalizarea/ acceptarea platii electronice, se va transmite pe adresa dumneavoastra de e-mail contractul de asigurare (polita si conditiile de asigurare, dar si informatiile necesare in caz de dauna in limba romana si engleza); 

- scurtarea timpului alocat incheierii asigurarii; 

- incheierea asigurarii de oriunde te afli (acasa, aeroport, in tara sau strainatate, la munte sau la mare).

Acceseaza aplicatia BCR Asigurari VIG (Insurance Assistance) sau intra pe www.bcrasigurari.ro si incheie acum online asigurarea TRAVEL PLUS (Asigurarea medicala de calatorie in strainatate).

Vacanta placuta de la BCR Asigurari! Serviciu disponibil 24 ore din 24.

Asa cum ne-am obisnuit clientii continuam sa fim inovativi. Dupa lansarea aplicatiei GRATUITE „BCR Asigurari Insurance Assistance”, disponibila pentru smartphone,tableta electronica si laptop, acum le oferim clientilor nostri si posibilitatea de a achizitiona online (direct) un produs de asigurare.

Inovarea si componenta tehnologica reprezinta factori esentiali in relatia cu clientii Vienna Insurance Group la BCR Asigurari.” - a declarat Mihail Tecau, presedinte directorat BCR Asigurari.

Despre BCR Asigurari Vienna Insurance Group

BCR Asigurari – membra a Vienna Insurance Group si Erste Group, este o companie de top, puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari generale din Romania, prin alinierea permanenta la cerintele pietei si ale clientilor dovedeste eficienta unui management de inalta clasa.
Suntem de 10 ani alaturi de clientii nostri, ne respectam promisiunile facute prin corectitudine si rapiditate in acordarea despagubirilor si furnizam consultanta in alegerea celui mai potrivit program de asigurare.
Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre BCR ASIGURARI sunt disponibile pe www.bcrasigurari.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.