ESOP - EXPOZANT PERMANENT TNI

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

ESOP promoveaza in mediul imobiliar o echipa tanara si o abordare indrazneata: www-ul.
Prin www.ESOP.ro, creem un e-dialog, cu numeroase avantaje pentru dumneavoastra:
-eficienta sporita in folosirea timpului;
-consultarea rapida a unei liste ample si actualizate de proprietati imobiliare insotite de fotografii;
-o interfata foarte bine structurata si usor de folosit;
-transparenta totala in ceea ce priveste serviciile imobiliare furnizate.

ESOP - EXPOZANT PERMANENT TNI

Cine este ESOP?
...este un jucator de ECHIPA. Cu oameni:

-tineri
...entuziasti, profesionisti, motivati . Ne coturam fiecare actiune intr-un mod cat mai creativ. Nu trasam limite in a gandi, nici in a implementa.

-competitivi
Respectam piata, si actorii sai. Insa cel mai important competitor suntem noi insine. Dezvoltarea este o preocupare continua. In fiecare zi trebuie sa construim ceva nou, ceva mai bun.

-informati
Traim in era informatiei. Dinamica sa contureaza lumea, … in special lumea afacerilor. Observam continuu, interpretam si invatam. Urmarim atent piata si tendintele sale. Scopul nostru final este furnizarea catre partenerii nostri a celor mai eficiente solutii imobiliare.

-flexibili
Suntem deschisi ideilor noi si metodelor neconventionale care contribuie la succesul serviciilor noastre. Si le creem! Cu o mobilitate mare in cadrul pietei si un dezvoltat simt practic, adaptam serviciile proprii intr-un mod cat mai adecvat cerintelor fiecarui client.
Piata ESOP
Ne concentram activitatea pe domeniul inchirierilor imobiliare:

-spatii de birouri
-vile si apartamente
Datorita unei bune acoperiri a pietei ofertelor de spatii de birouri de calitate, ESOP a finalizat cu succes importante tranzactii de relocare a companiilor: Generali Asigurari, BTL Romania, Crystal Software, Siatel Roumanie, McMillan Romania, Digitronix, Bonduelle, IMC Consulting, Spea Ingegneria Europea Romania, NetPoint, Coplan Romania.

Valorile ESOP

-oamenii
Succesul unei afaceri se cladeste pe o stangere ferma de mana. Orice afacere are la baza oamenii din spatele sau. Fiecare este important, unic. Este ceea ce ne face munca mai placuta si satisfactia mai intensa.

-piata libera
Este premisa fundamentala a mediului de afaceri concurential. Si arbitrul sau cel mai corect.

-dezvoltarea
Este cuvantul cheie al oricarei afaceri coerente. Avand constiinta propriilor succese si insuccese, pasim inainte, catre mai bine.

-castigul reciproc
Este descrierea succinta a unui parteneriat de success. Este singura formula viabila pe termen lung. Cea in care credem si care ne ofera zi de zi demnitate, entuziasm si placere pentru ceea ce facem.
In calitate de broker imobiliar, ESOP priveste toate partile implicate in tranzactie cu cea mai mare corectitudine si fair play. Subscriem la un cod strict de etica si mentinem un nivel inalt de profesionalism. Suntem bucurosi de fiecare data cand o cerere este solutionat cu succes de echipa ESOP, lasand in urma ei o stransa legatura interumana.

De aceea www.ESOP.ro este in primul rand un link intre oameni

Despre BDOBC Business Center

SEMA PARC

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului.
Pe o platforma de 42 de hectare, dintre care peste 14 hectare fiind rezervate pentru un spatiu verde, unic ca ambient vor fi dezvoltate cele 3 zone majore ale Sema Parc:

Zona de business alcatuita din cladiri de birouri ce corespund celor mai inalte standarde (363.950mp spatii de birouri si peste 9.550 locuri de parcare)
Zona comerciala, se intinde pe aproximativ 172,000mp si va include un mall, un hypermarket, restaurante, cafenele elegante si spatii de retail; aceasta va cuprinde de asemenea un hotel de 4 stele cu 20 de etaje, construit pe o suprafata de aproximativ 20,000mp, ce va oferi numeroase sali de conferinta pentru zona de business.
Zona rezidentiala cu peste 1200 apartamente si servicii aditionale precum: centru medical, gradinita, locuri de joaca pentru copii, centre de intretinere etc), toate amplasate intr-un mediu linistit, in cadrul unei incantatoare gradini.
Garantia mentinerii unui standard superior de calitate si oferirea unei largi varietati de servicii pentru oamenii de afaceri ce vor locui aici, fac din Sema Parc un proiect total diferit si net superior fata de tot ceea ce s-a dezvoltat pana acum in Bucuresti.

S.C. ESOP Consulting SRL
SEMA PARC, Splaiul Independentei Nr. 319
Cladirea Courtyard nr 1, parter
Sector 6, Bucuresti, cod postal: 060044