HERCESA - Partener Principal TNI

BUCURESTI - 18 iunie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Hercesa International îşi continuă planul de investiţii în Romania prin achiziţionarea unui nou teren în centrul Bucureştiului pe care urmează a se construi un hotel de 12 etaje, destinat inchirierii de către un operator spaniol.

HERCESA  - Partener Principal TNI

Hercesa International îşi continuă planul de investiţii în Romania prin achiziţionarea unui nou teren în centrul Bucureştiului pe care urmează a se construi un hotel de 12 etaje, destinat inchirierii de către un operator spaniol.

Terenul ce are o suprafaţă de 600 m² şi o suprafaţă totală construită de 6.000 m² pe inaltime . Localizat pe strada Cauzasi, nr 22, în zona Piata Unirii se află în imediata apropiere a bulevardului ce duce către Casa Poporului.

Cu această nouă achiziţie Hercesa îşi consolidează poziţia pe piaţa imobiliară bucureşteană pe care a intrat in anul 2004, moment in care a preluat emblematicul hotel Cismigiu, situat in centrul Capitalei, pe bd. Regina Elisabeta langă Primăria Mun. Bucureşti si parcul Cişmigiu. Acest edificiu, va adăposti sediul Hercesa Romania.
________________________________________________________________________

Hercesa a început comercializarea unui nou bloc în cadrul ansamblului Vivenda Residencias
Bucureşti, 16 iunie 2008

După succesul înregistrat în urma celor două faze de vânzări, Hercesa Romania lansează încă 152 de locuinţe corespunzând celui de-al 4-lea bloc al complexului, şi anume blocul F.

Cea de-a treia fază a vânzărilor in cadrul ansamblului Vivenda Residencias include de la apartamente cu un dormitor cu o suprafaţă începând de la 75m² construiţi până la apartamente tip duplex cu terase având o suprafaţă de 160m² construiţi. Toate locuinţele dispun de un loc de parcare si boxa, iar preţul de vânzare începe de la 123.300 € fără TVA. Termenul de livrare pentru această nouă fază este prevăzut pentru decembrie 2010.


Informatii proiect:

Vivenda Residencias este un ansamblu rezidential constând din 1.400 de apartamente de 1,2, 3 şi 4 dormitoare , cu o tipologie diversă, distribuite in 9 blocuri cu un regim de înălţime de 5, 12 şi 14 etaje. Complexul va dispune de o zonă comercială, locuri de parcare şi spaţii de depozitare subterane pentru fiecare apartament, locuri de joaca pentru copii, zone de relaxare.
Construcţia primului bloc al ansamblului a început în luna ianuarie a anului curent, respectând astfel termenele prevăzute în tabelul de planificare al execuţiei.

Complexul este situat in zona de est a Bucurestiului, langa bd. Basarabia, la doar 5 minute de Piata Muncii.
Perfect conectat cu orice punct al orasului prin intermediul mijloacelor de transport public. In apropierea complexului rezidential se gasesc statiile autobuzelor 102 si 253, dar si statiile tramvaielor 16, 36 si 40. In plus, Vivenda Residencias se afla la doar 200 de metri de statia de metrou Costin Georgian, pe linia principala M1 a metroului bucurestean.
Pe o raza de 2 kilometri in jurul complexului, veti gasi piete, spitale, mari centre comerciale si zone recreative, precum Stadionul National Lia Manoliu si Parcul Morarilor.

Despre BDOBC Business Center


HERCESA INTERNATIONAL este Partener Principal in cadrul Targului National Imobiliar
Ana Maria Calin
Assistant Marketing Hercesa Imobiliara
Tel.: 0727 12 66 43
amcalin@hercesa.com

info@targimobiliar.eu