Investitii imobiliare - TNI

BUCURESTI - 19 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

TNI-ul tocmai s-a incheiat si deja se simt efectele pozitive asupra participantilor la cel mai mare eveniment imobiliar al anului 2008

Investitii imobiliare - TNI

Cea de-a cincea editie a Targului National Imobiliar ( TNI ) ce s-a inchis duminica, 20 aprilie la Casa Poporului a reusit sa surprinda evolutia pietei imobiliare romanesti.

Cifrele vorbesc de la sine : suprafata expozitionala 4.000 mp , 140 de firme expozante , 15.000 de vizitatori contorizati dupa biletele de la intrare si invitatii , 50 de parteneri media ce au ajutat la realizarea acestui eveniment .

Spre deosebire de editia din octombrie 2007 , primavara 2008 a reprezentat pentru TNI dublarea spatiului expozitional , pastrarea clientilor de la editiile anterioare si aducerea de noi agentii , dornice de afirmare in acest domeniu.
Agentia spaniola Hercesa , a fost incantata de numarul de persoane interesate de proiectele prezentate in cadrul targului si de imaginea creata in calitate de Partener Oficial Exclusiv al evenimentului .
Rezultate pe termen lung in urma imaginii de care au beneficiat in cadrul targului cu siguranta vor inregistra si Partenerii Principali , precum South Pacific , GTC , Domus Stil , ce au iesit in evidenta nu numai prin publicitatea asigurata de noi , dar si prin profesionalism, oferte interesante, si personal bine pregatit .
Acestea fiind rezultatele editiei a cincea a Targului National Imobiliar , se asteapta cu nerabdare urmatorul targ , ce va avea loc in perioada 18-21 septembrie , in aceeasi locatie de exceptie cu care v-am obisnuit , Palatul Parlamentului .

In urma unui studiu realizat recent de catre Propertyshowrooms.com, in colaborare cu Price Waterhouse Coopers, Knight Frank si revista Forbes s-a intocmit un clasament al tarilor in care exista profit imobiliar .
Spre surprinderea celor care anuntau peste tot o criza in domeniul imobiliar romanesc, tara noastra ocupa locul zece pe harta mondiala a profitului imobiliar. In acest context , TNI reuseste de fiecare data sa reprezinte cu succes trendul ascendent al acestui segment.

Agentiile imobiliare ce sunt din ce in ce mai active pe piata si investesc foarte mult in aceasta perioada , precum : Euroest, Activ Imob, Regatta , Media City si Free Land s-au alaturat deja Targului National Imobiliar in calitate de Parteneri Principali ai editiei de toamna .
Profitabilitatea crescuta din acest segment atrage desigur si investitii straine . Printre investitorii interesati de piata imobiliara romaneasca se numara si compania Panhol , ce va fi Partenerul Oficial Exclusiv al evenimentului din toamna anului 2008.

Pentru expozantii interesati sa-si expuna oferta unui public diversificat , anuntam ca spatiul expozitional este ocupat in proportie de 60 % , iar costurile de participare au ramas neschimbate inca de la prima editie.

Pentru a veni in ajutorul cumparatorilor, organizatorii au pus la dispozitia acestora, cateva instrumente de comunicare. Astfel, vizitatorii site-ului www.targimobiliar.EU au posibilitatea sa se aboneze la sectiunea de NEWS LETTER. Vor primi informatii in timp util despre noutatile pietei imobiliare, prezentari ale celor mai reprezentative firme de profil cat si oferte concrete.
Tot pe aceasta adresa de internet vizitatorii gasesc o sectiune POZITIV / NEGATIV , unde pot posta comentariile lor legate de experientele bune sau nu, de problemele sau reusitele inregistrate in raporturile avute cu segmentul imobiliar.

Pe FORUMUL IMOBILIAR cei interesati gasesc si o sectiune in care au posibilitatea sa publice anunturile proprii de vanzare a oricarui tip de oferta imobiliara.

Despre BDOBC Business Center

Targul National Imobiliar (TNI) este un eveniment organizat de doua ori pe an, primavara si toamna, de catre BDOBC Business Center. Agentia de publicitate este specializata in organizarea de targuri si expozitii si in crearea imaginii pe piata imobiliara: www.bdobc.ro si www.bdobc.EU

Tel: 021 310.64.67 sau 021 310.60.95
Fax: 021 310.64.67
Mobil: 0765.918.505

info@targimobiliar.eu