Realitatea Imobiliara !

BUCURESTI - 18 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri


Pentru a veni in ajutorul mediului de afaceri direct implicat in segmentul imobiliar incercam sa dezvoltam o platforma on-line in folosul dumneavoastra. In acest sens, va rugam sa accesati adresa de internet WWW.TARGIMOBILIAR.EU. Aici gasiti toate detaliile despre demersul nostru !

Realitatea Imobiliara !


Targul National Imobiliar este singurul eveniment al pietei imobiliare care poate fi considerat un adevarat etalon de masurare a valorilor implicate in acest segment de un real interes. Interactivitatea, pe de o parte cu expozantii prezenti la eveniment, dar mai ales cu clientul final, cumparatorul, face ca Targul National Imobiliar sa se mentina in topul preferintelor celor care doresc ceva ce inca nu au.

La sugestiile vizitatorilor si a celor inscrisi in baza de date a NewsLetter-ului din site-ul www.targimobiliar.eu, am adaugat doua rubrici noi. In sectiunea POZITIV/NEGATIV oricine are posibilitatea sa posteze comentarii legate de piata imobiliara. Asteptam parerile si sugestiile celor interesati, legate de situatii intalnite in activitati direct legate de imobiliar, legate de trendurile inregistrate pana in prezent in aceasta industrie, si, de ce nu, pareri si sugestii legate de preturile proprietatilor si modalitatile de finantare. Informatiile primite de la vizitatori sunt de un real folos atat pentru cumparatori, cat si pentru dezvoltatorii industriei imobiliare. Astfel se pot face cunoscute parerile, problemele sau sugestiile consumatorului final.

O alta rubrica de interes a fost adaugata in sectiunea OPORTUNITATI. Cine are o proprietate imobiliara pe care doreste sa o vanda, fie un apartament, o casa sau un teren, poate posta un anunt direct, acesta fiind accesat de vizitatorii site-ului www.TARGIMOBILIAR.eu. Orice persoana are nevoie de informatii despre o oferta publicata, poate lua direct legatura direct cu proprietarul.

Pentru a putea beneficia de facilitatile oferite prin intermediul www.TARGIMOBILIAR.eu este suficent sa se transmita un e-mail pe adresa: info@targimobiliar.eu, cu informatiile pe care doriti sa le publicam.

Targul National Imobiliar este un eveniment pentru dumneavoastra si dumneavoastra decideti !

Despre BDOBC Business Center

BDOBC Business Center este o companie ce are ca obiect principal de activitate organizarea de evenimente, cu specializare in targuri si expozitii. Realizarile de pana acum ne recomanda in randul entitatilor economice lidere pe diferite segmente de piata.

Laurentiu SECU
New Business Director
BDObc Business Center
Telefon.....021 310.64.67
Fax...........021 310.64.68
Mobil......... 0747.975.808 / 0724.038.523

Laurentiu@bdobc.ro