S-a lansat Forumul TNI !

BUCURESTI - 27 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri


Asa cum v-am promis cu putin timp in urma am lansat Forumul TNI ... Va asteptam!

S-a lansat Forumul TNI !


Aveti o casa? Vreti una? Poate nu aveti suficienti bani si nici nu stiti cum
puteti obtine creditare...

Cu siguranta sunt extrem de multe intrebari la care doriti raspunsuri. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, organizatorii Targului National Imobiliar, va pun la dispozitie cateva instrumente de informare on-line.

Puteti accesa adresa de internet a TNI: www.targimobiliar.eu , unde veti gasi o serie de comunicate de presa, o sectiune de News Letter si mai nou, chiar un FORUM de discutii pe teme imobiliare.

Va invitam sa puneti intrebarile dumneavoastra, sa va spuneti parerile si sa prezentati experientele si oportunitatile pe care le-ati descoperit deja. Puteti interactiona direct cu specialisti in domeniul imobiliar si sa aflati toate informatiile de care aveti nevoie.

Pe FORUMUL de pe site-ul TNI gasiti rubrici legate de targurile imobiliare, rubrici ale companiilor partenere si chiar rubrici de anunturi imobiliare de cereri si oferte unde va puteti face cunoscute parerile si unde puteti citi ce au scris altii despre acest segment de piata.

Targul National Imobiliar ramane KM 0 al oricarei afaceri de succes !

Cu stima,
Echipa BDOBC

Despre BDOBC Business Center


BDOBC Business Center este o companie ce are ca obiect principal de activitate organizarea de evenimente, cu specializare in targuri si expozitii. Realizarile de pana acum ne recomanda in randul entitatilor economice lidere pe diferite segmente de piata.


Laurentiu SECU
New Business Director
BDObc Business Center
Telefon.....021 310.64.67
Fax...........021 310.64.68
Mobil........0747.975.808 / 0724.038.523
Mail: Laurentiu@bdobc.ro
Web: www.bdobc.ro

Laurentiu@bdobc.ro