Spatiu expozitional dublat

BUCURESTI - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Datorita cererii din ce in ce mai mari de spatii de expunere, Targul National Imobiliar s-a dublat fata de editia din Octombrie 2007...

Targul National Imobiliar (TNI) , devenit deja traditie , a ajuns la cea de-a V a editie, locatia fiind aceeasi cu care v-am obisnuit ... Casa Poporului.

Cererea de standuri este foarte mare , iar Sala Unirea s-a dovedit a fi neincapatoare pentru toata oferta imobiliara din acesta primavara , aceasta fiind ocupata integral inca de la sfarsitul lunii decembrie 2007 .Astfel, echipa BDOBC a fost nevoita sa largeasca spatiul expozitional , pentru a putea face fata numarului impresionant de agentii imobiliare , constructori si developeri ce doresc sa interactioneze cu publicul larg . Acum TNI se desfasoara pe 4.000mp (3 Sali) si promite sa ramana cel mai mare si de succes Targ exclusiv Imobiliar .

Mediatizarea evenimentului a crescut atat din punctul de vedere al canalelor media folosite, cat si din perspectiva perioadei de desfasurare , sfarsitul lunii noiembrie 2007 marcand inceputul promovarii puternice a evenimentului din aprilie 2008 .

Cu doar 1.500 de euro , agentiile imobiliare isi pot expune oferta in cel mai spatios si luxos loc posibil . Noi va oferim posibilitatea de a vinde case …in Casa Poporului !!!

Pe durata celor 4 zile ale TNI urmarim sa ne adresam tuturor categoriilor de publicul . Studentii si cei interesati , vor avea posibilitatea de a gasi spatii de inchiriat la preturi avantajoase, beneficiind si de discounturile oferite in cadrul expozitiei .

Targul National Imobiliar (TNI) reuneste intr-un singur loc: peste 30.000 de apartamente, 2.500 de vile , 500 de case de vacanta , terenuri , spatii comerciale si birouri.

La TNI am adunat toata oferta imobiliara, vizitati-ne si poate veti gasi locuinta dorita !!!

Despre BDOBC Business Center

BDOBC Business Center este o companie ce are ca principal obiect de activitate organizarea de evenimente socio-economice.
BDOBC Business Center
Tel: 021 310.64.67
Tel: 021 310.60.95
Fax: 021 310.64.68