Targul National Imobiliar ( TNI )

BUCURESTI - 17 iunie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile...

Targul National Imobiliar ( TNI )

Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile. Pentru evenimentele programate sa fie organizate in anul 2008, tinand cont de numarul impresionant al companiilor expozante la editiile anterioare si mai ales de internaţionalizarea evenimentului, am pastrat pentru dumneavoastra o locatie pe masura asteptarilor. Aflandu-se la cea de-a V-a si a VI-a editie, in urma numeroaselor cereri am dublat suprafata de expunere, Palatul Parlamentului fiind cea mai buna varianta pentru gazduirea unui eveniment imobiliar de succes.

Mediatizarea evenimentului se face la cel mai inalt nivel, astfel continuam colaborarea cu cei peste 50 de parteneri media. Am pregatit pentru editiile urmatoare ale Targului National Imobiliar (TNI) un complex mix de imagine, folosind atat canalele de mediatizare clasice dar mai ales inovatii si canale neconventionale.

Targul National Imobiliar (TNI) va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu. Ne dorim o industrie imobiliara cat mai puternica si o oferta accesibila unei categorii cat mai diversificate de public. Vor fi prezente oferte de apartamente, vile, case de vacanta, birouri si spatii comenciale, atat din tara cat si din afara acesteia. De acum mai departe se va pune accent si pe unitatile locative destinate inchirierii, nu doar vanzarii. Va asteptam atat in calitate de expozant cat mai ales in calitate de vizitator al celui mai mare eveniment imobiliar destinat EXCLUSIV pietei de profil.

Despre BDOBC Business Center


EVENIMENT ORGANIZAT DE BDOBC BUSINESS CENTER

021 310.64.67
www.bdobc.ro
www.bdobc.eu
info@targimobiliar.eu