TARGUL NATIONAL IMOBILIAR (TNI)

Locul desfasurarii: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA

Organizator: BDOBC Business Center SRL

TARGUL NATIONAL IMOBILIAR (TNI)

Targul National Imobiliar (TNI) este singurul eveniment imobiliar ce reuneste jucatorii pietei, in cea mai importanta expozitie imobiliara pe parcursul a 4 zile. Pentru evenimentele programate sa fie organizate in anul 2008, tinand cont de numarul impresionant al companiilor expozante la editiile anterioare si mai ales de internaţionalizarea evenimentului, am pastrat pentru dumneavoastra o locatie pe masura asteptarilor. Aflandu-se la cea de-a V-a si a VI-a editie, in urma numeroaselor cereri am dublat suprafata de expunere, Palatul Parlamentului fiind cea mai buna varianta pentru gazduirea unui eveniment imobiliar de succes.

Mediatizarea evenimentului se face la cel mai inalt nivel, astfel continuam colaborarea cu cei peste 50 de parteneri media. Am pregatit pentru editiile urmatoare ale Targului National Imobiliar (TNI) un complex mix de imagine, folosind atat canalele de mediatizare clasice dar mai ales inovatii si canale neconventionale.

Targul National Imobiliar (TNI) va reuni constructori, developeri, agentii imobiliare, finantisti care vor prezenta cele mai bune oferte imobiliare si financiare, atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu. Ne dorim o industrie imobiliara cat mai puternica si o oferta accesibila unei categorii cat mai diversificate de public. Vor fi prezente oferte de apartamente, vile, case de vacanta, birouri si spatii comenciale, atat din tara cat si din afara acesteia. De acum mai departe se va pune accent si pe unitatile locative destinate inchirierii, nu doar vanzarii. Va asteptam atat in calitate de expozant cat mai ales in calitate de vizitator al celui mai mare eveniment imobiliar destinat EXCLUSIV pietei de profil.
Telefon: 021 310 64 67
Fax: 021 310 64 68

Despre BDOBC BUSINESS CENTER

SEMA PARC

Sema Parc este primul parc de afaceri integrat din zona centrala a Bucurestiului.
Pe o platforma de 42 de hectare, dintre care peste 14 hectare fiind rezervate pentru un spatiu verde, unic ca ambient vor fi dezvoltate cele 3 zone majore ale Sema Parc:

Zona de business alcatuita din cladiri de birouri ce corespund celor mai inalte standarde (363.950mp spatii de birouri si peste 9.550 locuri de parcare)
Zona comerciala, se intinde pe aproximativ 172,000mp si va include un mall, un hypermarket, restaurante, cafenele elegante si spatii de retail; aceasta va cuprinde de asemenea un hotel de 4 stele cu 20 de etaje, construit pe o suprafata de aproximativ 20,000mp, ce va oferi numeroase sali de conferinta pentru zona de business.
Zona rezidentiala cu peste 1200 apartamente si servicii aditionale precum: centru medical, gradinita, locuri de joaca pentru copii, centre de intretinere etc), toate amplasate intr-un mediu linistit, in cadrul unei incantatoare gradini.
Garantia mentinerii unui standard superior de calitate si oferirea unei largi varietati de servicii pentru oamenii de afaceri ce vor locui aici, fac din Sema Parc un proiect total diferit si net superior fata de tot ceea ce s-a dezvoltat pana acum in Bucuresti.

Participare: Intrare libera