Toata piata imobiliara....

BUCURESTI - 4 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Cele mai reprezentative zone din tara, dar si in Bulgaria, Cipru, Malta, Italia,Spania si alte zone de interes !

Toata piata imobiliara....

Targul National Imobiliar va reuni reprezentanti ai autoritatilor publice, cei mai importanti jucatori din piata imobiliara, finantisti dar si publicul larg. Ne dorim o industrie imobiliara cat mai puternica si o oferta accesibila unei categorii cat mai diversificate de public.

Intre 11 si 14 octombrie ora exacta in industria imobiliara se da de la Palatul Parlamentului, locul in care se desfasoara Targul National Imobiliar – editia a patra.

Pentru aceasta toamna si-au manifestat interesul pentru initiativa noastra un numar record de companii, expozitia insumand peste 90 de entitati economice direct implicate in segmentul imobiliar. LIZIERA, Anchor Grup, CB Richard Ellis, Euro Est, South Pacific, Moscopolis, Free-Land sunt cativa din expozantii ce vor fi prezenti la Targul National Imobiliar. Segmentul financiar este si el foarte bine reprezentat de banci precum Banca Comerciala Romana, Banca transilvania, BRD si altele.

Oferta imobiliara concreta este si ea la un nivel record pentru un eveniment de acest gen. Vor fi scoase la vanzare peste 15 000 de apartamente, 2 500 de vile, 500 de case de vacanta, terenuri si spatii de birouri.
Pentru a veni in ajutoarul vanzatorilor, dar mai ales in ajutorul cumparatorului final am reusit sa adunam in acelasi loc cea mai completa oferta imobiliara si financiara. Astfel se va putea face in timp real o comparatie intre posibilitatile locative existente in acest moment. La Targul National Imobiliar, editia de toamna, se va concretiza tendinta in acest segment pentru anul 2008, preconizandu-se ca pentru prima data, oferta va egala cererea. Vizitatorii au ocazia sa gaseasca oferte imobiliare in cele mai reprezentative zone din tara, dar si in Bulgaria, Cipru, Malta, Italia,Spania si alte zone de interes !

Targul National Imobiliar continua sa fie Km 0 al oricarei afaceri imobiliare de succes.

Despre BDOBC Business Center

BDOBC Business Center este o companie ce are ca obiect principal de activitate organizarea de evenimente, cu specializare in targuri si expozitii. Realizarile de pana acum ne recomanda in randul entitatilor economice lidere pe diferite segmente de piata.


Laurentiu SECU
New Business Director
BDOBC Business Center
Telefon.....021 310.64.67
Fax...........021 310.64.68
Mobil......... 0747.975.808 / 0724.038.523
Mail: Laurentiu@bdobc.ro
Web: www.bdobc.ro

Laurentiu@bdobc.ro