COMUNICAT de PRESA POSTEVENIMENT- Kingss Holiday

BUCURESTI - 22 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Turism

In perioada 20-22 noiembrie, la World Trade Center, Bucuresti, a avut loc Kings Holiday, primul si singurul eveniment dedicat turismului exclusivist. Cu aceasta ocazie s-au prezentat noi destinatii de calatorie (Armenia, Irlanda etc.), precum si oferte foarte atractive de Revelion (Tara lui Mos Craciun, Tunisia, insule exotice s.a.m.d.) si nu numai! www.bdobc.ro/kings

In perioada 20-22 noiembrie, la World Trade Center, Bucuresti, a avut loc Kings Holiday, primul si singurul eveniment dedicat turismului exclusivist. Cu aceasta ocazie s-au prezentat noi destinatii de calatorie (Armenia, Irlanda etc.), precum si oferte foarte atractive de Revelion (Tara lui Mos Craciun, Tunisia, insule exotice s.a.m.d.) si nu numai!
La deschiderea oficiala au participat personalitati din lumea turismului precum dl. Alin Burcea, presedinte Paralela 45 si prim vice presedinte ANAT; dl. George Rusu, presedinte Pro Tours; dl. David Buga, reprezentant Thabo Expeditions; dna. Alexandra Sin, corporate account manager Air France; dar si personalitati precum Excelenta Sa dna. Bahri, ambasadorul Tunisiei; Excelenta Sa dl. Sargsyan, ambasadorul Armeniei; dl. Cristian Petrescu, presedintele APTR; dna. Daniela Popescu, presedinta Federatiei Romane a Cluburilor Unesco.

Cu ocazia Kings Holiday s-a inaugurat si expozitia de arta fotografica ce reuneste profesionisti, dar si indragite vedete. Adrian Taracila are peste 10 ani experienta in domeniul fotografiei profesioniste, incantand vizitatorii Kings Holiday cu “World insight” imagini din Mauritius, Iordania, Africa, etc. De asemenea lumea a fost vazuta prin ochii calatorilor George Zafiu (Europa FM) si Alex Radu, care au celebrat 10 ani de cand strabat mapamondul impreuna; Wilmark, Alex Vasilache (Jukebox) si Daniel Osmanovici (Realitatea tv).

Cu aceasta ocazie, echipa Kings Holiday, doreste sa multumeasca ANAT pentru sprijinul acordat in organizarea unui nou eveniment de succes, o premiera pentru piata de evenimente din Romania. Prin suportul unora dintre cei mai activi sustinatori ai turismului, dna. Corina Martin, presedinte ANAT, Carmen Botez, secretar general ANAT, Traian Badulescu, purtator de cuvant ANAT, Dan Anghelescu, membru in consiliul director ANAT, Kings Holiday a adus in prim plan adevaratele oferte exclusiviste care depasesc 40,000-50,000 Euro.

Kings Holiday s-a dovedit un eveniment de bun augur care a devenit cel mai mediatizat eveniment de turism exclusivist al anului, prezent nu numai pe cele mai importante posturi de televiziunie precum Pro TV, Realitatea TV, Antena3, Prima TV, Kanal D, dar si in nenumarate forme de print si online. Mai multe detalii si imagini de la eveniment puteti vedea la www.bdobc.ro/kings si www.anat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bdobc-business-center1/comunicat-de-presa-posteveniment-kingss-holiday