Targul National Imobiliar TNI se deschide in perioada 13-16 MAI

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

Profită de noile soluţii de finanţare oferite în exclusivitate de BCR, BRD-GSG, OTP Bank, Bancpost, Garanti Bank, Banca Românească, Verida Credit şi compară în timp real şi în acelaşi loc toată oferta imobiliară ! www.targimobiliar.eu

JOI, 13 MAI, deschiderea TÂRGULUI NAŢIONAL IMOBILIAR (TNI)

Profită de noile soluţii de finanţare oferite în exclusivitate de BCR, BRD-GSG, OTP Bank, Bancpost, Garanti Bank, Banca Românească, Verida Credit şi compară în timp real şi în acelaşi loc toată oferta imobiliară !

Cel mai mare târg imobiliar din ultimele 18 luni are loc în perioada 13-16 MAI la Palatul Parlamentului
Noutatea absolută adusă de cea de-a XI a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI) constă în participarea în număr fără precedent a instituţiilor financiare bancare şi nonbancare. Acest fapt marchează reluarea creditării în condiţii acceptabile, atât către persoane juridice cât mai ales către cele fizice. Evenimentul reuneşte 82 de companii ce activează în domeniul imobiliar şi aproximativ 120.000 de unităţi locative la preţuri speciale valabile în perioada târgului.
Flexibilitatea şi deschiderea spre negociere de care dau dovadă vânzătorii de locuinţe poate fi punctul de start al maturizării pieţei de profil şi în România.

La început de vară, compania imobiliară Cordia îţi propune un stil de viaţă sofisticat în Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te îndeamnă să înlături cenuşiul din viaţa ta şi să trăieşti la VIE En ROSE în Ansamblul ROSE GARDEN; Rotary Constructii îţi recomandă stardarde de viaţă nemţeşti în Ansamblul Belvedere Băneasa, iar Mainrom Invest ţi-a adus lifestyle-ul american chiar în Bucureşti în American Village. Noul ansamblu rezidenţial complet finalizat Doamna Ghica Plaza are toate “ingredientele” necesare pentru a fi pe placul tinerelor familii; North Lane Residence ţi-a amenajat o oază de linişte în nordul capitalei, Residence 5 –Aviaţiei propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se încadrează în categoria premium, iar Floreasca Lake View te invită să descoperi luxul “micului Paris”. În cazul în care nu ştii cum poţi beneficia de toate avantajele oraşului, fără să fie nevoie să suporţi norii de praf şi continua poluare fonică, Integral Technic şi Impact Developer & Contractor au conştientizat nevoie ta de “mai mult verde” şi ţi-au dedicat complexul Băneasa Happy House şi respectiv Ansamblul Rezidenţial Greenfield, unde te poţi bucura de natură, alături de cei pe care îi iubeşti şi cărora le oferi un mediu sănătos, ce favorizează o evoluţie pozitivă.
Dacă locul tău de muncă este în centrul de business Pipera, atunci casa ta este la doar câteva minute şi tu economiseşti timp, locuind în Citylights Pipera. Dacă îţi doreşti să ai linişte şi privelişte chiar în centrul Bucureştiului, Vitan Residence îţi asigură locul tău în inima capitalei la preţuri excelente.
Fie vară, fie iarnă, recreerea în zona montană este o plăcere, aşa că Mervani Invest îţi prezintă în cadrul TNI cele mai frumoase case de vacanţă, anunţând că Valea Prahovei este mai accesibilă în 2010.

Agenţiile imobiliare active pe piaţă participă în cadrul Târgului Naţional Imobiliar prin intermediul Uniunii Naţionale a Agenţiilor Imobiliare (UNAI) şi Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare (ARAI). Vocea agentului imobiliar profesionist se face auzită în cadrul TNI prin intermediul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR).

Ca şi exemple de oferte concrete ce se regăsesc în cadrul evenimentului, putem menţiona că o garsonieră în sectorul 6 costă 35.000 EURO, un apartament cu două camere în sectorul 4 costă 42.000 EURO, un apartament cu 3 camere în sectorul 3 valorează 65.000 EuRO, iar o vilă în Buşteni poate fi achiziţionată cu 80.000 EURO.

Pentru a compara toate ofertele imobiliare, a descoperi preţurile minime şi maxime vă invităm să vizitaţi Târgul Naţional Imobiliar din perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului – Sala Unirea.

Programul de vizitare: Joi –Sâmbătă 10.00-19.00; Duminică: 10.00-16.00
Organizatori: BDOBC Business Center şi Centrul Internaţional de Conferinţe (CIC)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bdobc-business-center1/targul-national-imobiliar-tni-se-deschide-in-perioada-13-16-mai