beachvolley    

Comunicate de presa si evenimente pe tema beachvolley

 • beachvolley. Posterul turneului

  beachvolley

  Mamaia, Constanta - 22 July 2014

  Comunicat de NYX Cross Gtafix

  Beach Volley Champions powered by Dolce Sport, cel mai incendiar turneu de volei pe plajă organizat vreodata in Romania se va desfasura în perioada 31 iulie - 2 august pe plaja LUV din Mamaia. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: beachvolley , volei pe plaja , volei pe plaja 2014 , beachvolley 2014 , mamaia 2014

  Vezi toate comunicatele de presa despre beachvolley

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul beachvolley.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la beachvolley. Informatiile despre beachvolley cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beachvolley, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la beachvolley, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.