beacon

Comunicate de presa si evenimente pe tema beacon

 • beacon. poster concert Beacon

  beacon

  Bucuresti - 28 ianuarie 2020

  Comunicat de OneDay Communication SRL

  ... beacon concerteaza in premiera la Bucuresti, joi 30 ianuarie, de la ora 20, la Control Club . Proiectul originar din Brooklyn, ce imbina cu succes muzica electronica si influentele R&B, viziteaza Romania la finalul unui turneu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , oneday live , electro , control club , beacon , pixies

  Vezi toate comunicatele de presa despre beacon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul beacon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la beacon. Informatiile despre beacon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul beacon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la beacon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.