Bear Gryl    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Bear Gryl

 • Bear Gryl. Supravietuitorul Discovery, Bear Grylls, ii sustine pe cercetasii romani pentru RoJam 2011

  Bear Gryl

  Bucuresti - 8 August 2011

  Comunicat de INSIDE BRAND

  Bear Grylls este nu doar supravietuitorul care ne tine cu sufletul la gura pe Discovery Channel, ci si Chief Scout al The Scout Association, cu sediul la Londra. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cercetasii romaniei , rojam 2011 , bear grylls , discovery channel

  Vezi toate comunicatele de presa despre Bear Gryl

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Bear Gryl.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Bear Gryl. Informatiile despre Bear Gryl cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Bear Gryl, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Bear Gryl, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.